Nieuws Oost-Vlaanderen Stevens Print en drukkerij Guido Maes treden toe tot Graphius groep

Stevens Print en drukkerij Guido Maes treden toe tot Graphius groep

Stevens Print en drukkerij Guido Maes treden toe tot Graphius groep

aaeaaqaaaaaaaaigaaaajdhhnzqwodliltgymdatndnmyy1imjrkltzmyzy5m2zjoteyzaIn navolging van de recente overname van Dereume Printing hebben ook Stevens Print en Guido Maes beslist om toe te treden tot de groeiende Graphius Group uit Oostakker.

Stevens-Maes zal als afzonderlijke entiteit blijven fungeren en blijft actief op de huidige productiesite in Merelbeke. De drukkerij zal zich verder toeleggen op nichedrukwerk, meer bepaald luxedrukwerk in beperkte oplagen met een grote toegevoegde waarde.

“Met de toevoeging van het nieuwste Graphius-lid kan de groep, een ruimer gamma aan drukwerk aanbieden: van kleine (Nexpress, SM52), middelgrote (50 x 70) tot het heel grote oplagen (XL 106)”, zegt CEO Denis Geers (foto).

Graphius heeft ook in Brussel een stevige voet aan de grond met de drukkerijen Boone-Roosens en Dereume Printing. Ook met de nieuwe overname gaat geen jobverlies gepaard. Integendeel: Graphius opent voor zijn site in Gent 15 nieuwe en zeer uiteenlopende vacatures.

Met de toetreding van Stevens Print en GuidoMaes maken nu in totaal tien drukkerijen deel uit van Graphius, dat momenteel vier productiesites heeft. “We zijn ervan overtuigd dat we door de integratie van Stevens-Maes niet alleen nog sterker gewapend zijn voor de toekomst, maar vooral ook onze klanten nog beter zullen kunnen bedienen”, besluit Denis Geers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.