Nieuws Oost-Vlaanderen Supporteren tijdens WK vanuit Aards Paradijs

Supporteren tijdens WK vanuit Aards Paradijs

Supporteren tijdens WK vanuit Aards Paradijs

MELLE – Op 8 juni opent de Tuin van Eden, het nieuwe project van Café G-Huis in Melle. Gedurende de hele zomer kan je in dit pop-up park terecht om samen met je vrienden het WK voetbal te volgen op groot scherm. Ter gelegenheid hiervan installeert G-Huis als eerste in de regio 4 tanks van 500 liter bier.

De Tuin van Eden is het nieuwe project van café G-Huis in Melle Vogelhoek. In plaats van een strand leggen ze hier de komende maanden een pop-up park aan, een groene oase aan de stadsrand. Het hele project werd geïnspireerd door het WK voetbal, dat er te volgen is op groot scherm. De grasmatten verwijzen naar het voetbalveld, er wordt een tribune gebouwd met 200 paletten en de Tuin van Eden, ook bekend als het Aards Paradijs, is voor de gelegenheid ‘den hof’ van Eden Hazard.

Pionier in tankbier

G-Huis installeert als eerste café in de regio vier tanks van 500 liter vlak voor de opening van de Tuin van Eden op 8 juni. Een deel van het café wordt heringericht omdat 2 tanks een prominente plaats als eyecatcher zullen innemen binnen de zaak. De andere 2 worden in de kelder geplaatst.

Het bier wordt gekoeld geleverd waardoor de koudeketen gewaarborgd blijft en het systeem direct klaar is om heerlijk frisse pils te tappen. Er is ook merkbaar minder smaakverlies omdat er bij tankbier geen koolzuurgas maar lucht wordt toegepast voor transport van de tank naar de tap.

Prijskaartje

De Rode Duivels kijken op groot scherm vanaf deze idyllische locatie is jammer genoeg niet gratis. Voor 19,99 euro heb je een abonnement om alle wedstrijden van de Rode Duivels bij te wonen of je kan ook een dagpas kopen voor 5 euro per wedstrijd. Deze tickets zijn online te koop op www.melleplage.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.