Nieuws Oost-Vlaanderen Teamleader legde tijdens Work Smarter digitale transformatie onder de loep

Teamleader legde tijdens Work Smarter digitale transformatie onder de loep

Teamleader legde tijdens Work Smarter digitale transformatie onder de loep

zteamleaderOp donderdag 19 mei vond in Gent het evenement Work Smarter plaats. Georganiseerd door het Gentse softwarebedrijf Teamleader, kwamen zo’n kleine 400 Thought leaders, ondernemers en professionals met een diverse achtergrond bijleren rond digitale transformatie, het Nieuwe Werken en slimmer ondernemen.

Onder andere Frank Van Massenhove, topman van de FOD Sociale Zekerheid , talentcoach Luk Dewulf en internetpionier Jo Caudron gaven hun visie over ondernemen in de toekomst. Respectievelijk werden de luiken locaties, mensen en technologie grondig onder de loep genomen. Humor was bovendien nooit ver te zoeken dankzij Jan Matthys, ook wel bekend als de Homo Turisticus, die vakkundig alles aan elkaar praatte.

Het was gezellig druk in de Artcube, en ook Teamleader CEO Jeroen De Wit blikt tevreden terug: “We organiseren een dergelijk evenement om mensen te verrijken met nieuwe inzichten, niet enkel voor onze klanten, maar voor iedere ondernemer die mee op de kar van de digitale transformatie wil springen”.

Op de vraag hoe ver de Oost-Vlaamse ondernemer staat met de digitale transformatie formuleert Jo Caudron graag een antwoord: “De digitale verandering is in elke sector aanwezig, nu al of anders heel binnenkort. De vraag die elke ondernemer zich moet stellen is wat er in zijn of haar sector staat te gebeuren en wanneer.”

Om de bezoekers de mogelijkheid te geven om daarop in te spelen, waren een aantal belangrijke spelers aanwezig. Zo konden ze gedurende enkele break-outsessies kennismaken met Exact Online, Office 365 en Yuki en ze konden er ook een praatje slaan met Octopus, Mollie, TrendsTop, Google en Dropbox.

Bij Teamleader weten ze wat work hard, play hard betekent. Na de geestverrijkende sessies was er dan ook ruimte voor netwerking en wie wilde, kon zich later ook nog de dansvloer wagen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.