Nieuws Oost-Vlaanderen Teamleader tankt 10 miljoen euro vers geld

Teamleader tankt 10 miljoen euro vers geld

Teamleader tankt 10 miljoen euro vers geld

jeroen%20de%20wit%20teamleader%20en%20duco%20sickinghe%20fortinoTeamleader, SaaS-oplossing voor CRM, sales, projectmanagement en facturatie, heeft een investering opgehaald van 10 miljoen euro bij onder andere Fortino Capital, het durfkapitaalfons van Duco Sickinghe, de vroegere CEO van Telenet (rechts op de foto).  Met deze investering kan Teamleader het gelijknamige product doorontwikkelen tot een volwaardig platform voor kleine en middelgrote ondernemingen en zijn inspanningen voortzetten om in dat domein marktleider te worden. Het is al de derde keer dat Fortino Capital Teamleader van financiële middelen voorziet. Jeroen De Wit, CEO van Teamleader (links op de foto): “De investering stelt ons enerzijds in staat om snel nieuwe markten op te zoeken en anderzijds ook om te blijven investeren in het product en in de ondersteuning van onze bestaande klanten.”

Teamleader is in 2012 opgericht als een geïntegreerde oplossing voor CRM, offertebeheer, projectmanagement, tijdregistratie en facturatie voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf heeft zich in korte tijd ontpopt tot snelst groeiende scale-up van Europa, door de continue focus op een gebruiksvriendelijke en geïntegreerde tool die ondernemers de kans biedt om snel en zonder hoge kosten te digitaliseren.

Het potentieel voor Teamleader, dat inmiddels ook kantoren heeft in Amsterdam, Berlijn en Madrid, blijft enorm groot.  Jeroen De Wit: “De afgelopen jaren waren fantastisch. We verdrievoudigden onze groei in een jaar, zijn van 15 naar 100 werknemers gegaan, maar wat ons betreft is dit pas een begin. De markt van de kleine en middelgrote ondernemingen in Europa is enorm want de Europese Commissie schat dat er op het oude continent liefst 23 miljoen dergelijke bedrijven zijn. Veel van die ondernemers zijn momenteel op zoek naar oplossingen om hun productiviteit en competitiviteit te verhogen. Ze beseffen dat digitalisering een noodzaak wordt. Door nu bij te tanken zijn we uitstekend gepositioneerd om een gooi te doen naar marktleiderschap.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.