Nieuws Oost-Vlaanderen Teccon breidt laserscanningactiviteiten uit met overname Think 3D

Teccon breidt laserscanningactiviteiten uit met overname Think 3D

Teccon breidt laserscanningactiviteiten uit met overname Think 3D

MARIAKERKE – Landmeetkantoor Teccon heeft Think 3D overgenomen. Think 3D heeft een sterke expertise opgebouwd van 3D laserscanning voor de industriële sector. De overname zorgt voor een stevigere positie van Teccon bij industriële metingen en geeft klanten van Think 3D meer mogelijkheden binnen het ruime landmeetkundige aanbod van Teccon.

Sinds 1 november 2020 maakt Think 3D deel uit van Teccon. Het betreft hier de 3D laserscanningactiviteiten voor industriële klanten. Stormbee, de bedrijfstak van Think 3D die instaat voor de ontwikkeling en het inzetten van een scandrone, werd niet overgenomen. Think 3D zal voortaan opereren vanuit het hoofdkantoor van Teccon in Mariakerke (Gent).

Hoogwaardige 3D metingen voor de industrie

Met de overname van Think 3D zet Teccon nog meer in op hoogwaardige 3D metingen en modelleringen voor de industrie. Denk hierbij aan complexe metingen voor engineering, petrochemie, havenbedrijven en andere industrie. 3D laserscanning legt de bestaande situatie tot in het kleinste detail nauwkeurig vast. Het resultaat van de scan is een driedimensionale puntenwolk die als basis dient voor 3D weergaves, 2D plannen, 3D modellen, analyses, basic engineering, enz.

Think 3D powered by Teccon

Think 3D werd opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in 3D laserscanning voor de industriële markt. Onder de vleugels van Teccon krijgt het scanteam van Think 3D een flinke boost en ruimte om haar activiteiten in de industrie verder uit te bouwen. Teccon is een innovatief landmeetbureau actief in heel België. Het maakt al meer dan 15 jaar gebruik van 3D laserscanning voor architectuur- en infrastructuurmetingen. Met de overname van Think 3D breidt Teccon deze activiteiten verder uit in de industrie.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.