Nieuws Oost-Vlaanderen TH Trucks bouwt nieuwe vestiging in Aalst

TH Trucks bouwt nieuwe vestiging in Aalst

TH Trucks bouwt nieuwe vestiging in Aalst

AALST – In de Filatuur in Aalst heeft TH Trucks zijn toekomstplannen in de regio bekendgemaakt. De divisie van TH Group, een internationale speler in de automobielsector, wil in deelgemeente Erembodegem een nieuw servicepunt optrekken. Na Gent wordt dat het tweede filiaal van de groep in Oost-Vlaanderen.

TH Group is vertegenwoordigd in 8 Europese landen met zijn divisies TH Trucks, TH Parts, TH Turbos en TH Lease. TH Trucks specialiseert zich enerzijds in de verkoop en anderzijds in de service van vrachtwagens, opleggers en bestelwagens. In Aalst komt er nu een servicepunt voor de merken DAF en Kögel.

“We zijn voortdurend op zoek naar opportuniteiten om ons dealernetwerk fors te versterken”, klinkt het bij TH Group. “Met TH Trucks Aalst vullen we een zwart gat in op onze actieradius. We zullen binnenkort ook onze klanten in Aalst en het Pajottenland ten allen tijde van dienst kunnen zijn. Zij kunnen bij ons rekenen op een uitzonderlijke service om de continuïteit van hun business te garanderen.”

TH Trucks zal zo in totaal 12 servicepunten in België tellen. Naast TH Trucks Aalst heeft de groep ook vestigingen in Brugge, Brussel, Charleroi, Doornik, Gent, Strépy-Bracquegnies (Henegouwen), Ieper, Kortrijk, Luik, Namen en Roeselare.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.