Nieuws Oost-Vlaanderen The Arena stelt Ghelamco Arena ter beschikking voor vergadering en events

The Arena stelt Ghelamco Arena ter beschikking voor vergadering en events

The Arena stelt Ghelamco Arena ter beschikking voor vergadering en events

GENT – Online vergaderen, vieren of presenteren werd in corona-tijden de norm. Anders ging het feestje niet door. Met de lente in aantocht hebben ze daar bij The Arena wat op gevonden. Bedrijven kunnen bij hen corona proof plaatsnemen in de VIP-tribunes van KAA Gent, Racing Genk of RSCA Anderlecht.

Momenteel gelden ook in open lucht strikte regels. In principe mag je slechts met tien personen samenkomen. Er worden wel versoepelingen verwacht naarmate het voorjaar vordert. En met de zomer in zicht zullen veel organisaties al helemaal op zoek gaan naar een welgekomen alternatief voor het eeuwige “zoomen” of “teamen”. Dan is mensen écht samenbrengen buiten de kantoormuren een te verkiezen optie. Maar waarheen?

Open air auditorium

The Arena biedt wel héél unieke locaties aan. In normale tijden verzorgt deze event partner niet-voetbalgerelateerde evenementen voor de Ghelamco Arena in Gent, het Lotto Park in Anderlecht en de Luminus Arena in Genk. Nu voegen ze een nieuw item aan de dienstverlening toe: bedrijfspresentaties in de (VIP)-tribune, een “OPEN AIR” auditorium.

“De voordelen zijn legio”, zo licht conceptbedenker Michiel Vanderheyden, toe. Uiteraard garandeert de open lucht een optimale veiligheid. Bovendien is frisse lucht gezond en bevordert het de concentratie, bijvoorbeeld bij brainstorms. Je bent beschut tegen regen. Tel daar het unieke kader van moderne voetbaltempels bij. De naam van de collega van de maand op het scorebord projecteren? Het kan allemaal.”

Safe events

The Arena hanteert het principe van ‘safe events’, en ook daar helpen de kenmerken van een voetbalstadion een handje. “Luxueuze zeteltjes waar je voldoende ruimte tussen kan laten. Verschillende toegangen tot de zitvakken. En een natuurlijke auditorium-opstelling, extra handig voor wie een groter event ambieert. Schermen, geluid en catering vormen geen enkel probleem. Wij bieden een totaaloplossing aan.”

Meer informatie: event@thearena.group – www.thearena.group

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.