Nieuws Oost-Vlaanderen The Circular Hub lanceert circulair kickstart-programma

The Circular Hub lanceert circulair kickstart-programma

The Circular Hub lanceert circulair kickstart-programma

GENT – The Circular Hub wil de ondernemerswereld een nieuwe weg doen inslaan richting een circulaire toekomst. “De lineaire economie is voorbijgestreefd en nefast voor het klimaat”, volgens initiatiefnemers Dimitri Strybos en Mieke Pieters. “Wie wil er nu een bedrijf starten dat binnen 10 jaar out of business is door een tekort aan grondstoffen en talent?”

Omdat ze ervan overtuigd zijn dat starters aan de basis liggen van een nieuw economisch tijdperk, lanceert The Circular Hub op 13 juni in Gent het Circulaire Kickstart-programma. Dat is het eerste acceleratortraject van Vlaanderen met een exclusieve focus op circulair starten.

Iets voor jou?

Ben jij een ondernemer, starter of pre-starter met visie en wil je de opportuniteiten van circulair ondernemen ontdekken? Of wil je als KMO of grotere onderneming te weten komen hoe circulaire starters de transitie aandrijven? Kom dan naar de lancering van de Circulaire Kickstart op 13 juni in Gent voor een uniek programma met onder meer Bert Van Wassenhove, Brigitte Mouligneau en inspirerende circulaire starters Bao Living, Mic Mac Minuscule en Resortecs.

Maak de lancering live mee en wordt deel van de community van circulaire ondernemers. Ontdek waarom circulair starten het nieuwe normaal wordt, luister naar de succesverhalen van circulaire starters en ontmoet de partners en experten van het kickstart-traject.  

Inschrijven kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.