Nieuws Oost-Vlaanderen The Oval Office opent kantoren in Gent en Brussel

The Oval Office opent kantoren in Gent en Brussel

The Oval Office opent kantoren in Gent en Brussel

000000isabimagesDe Antwerpse specialist in live communication, The Oval Office opent nieuwe vestigingen in Brussel en Gent. In Brussel integreert het zowel Cré|action, een Brussels evenementenbureau als het brand activation bureau WOW Communication. In Gent opent The Oval Office dan weer een nieuwe vestiging met een team van eigen lokale medewerkers.

The Oval Office is sinds zijn oprichting in januari 2012 uitgegroeid tot het toonaangevende bureau op het vlak van live communication. Voor merken als BMW, Nintendo, bpost bank, Stad Antwerpen, Jobat, BASF, Kenwood, Red Bull, MINI, Teva en Proximus creëert het bureau geïntegreerde live communication campagnes waarbij merkbelevingen centraal staan. Om deze groei verder te ondersteunen en ook letterlijk dichterbij zijn klanten, leveranciers en medewerkers te staan, start het bureau met nieuwe vestigingen in Brussel en Gent.

Door de overname van de jonge Brusselse wolven van WOW Communication enerzijds én van Cré|action, een gevestigde waarde in het Brusselse eventlandschap anderzijds start The Oval Office in Brussel al meteen met een team van 14 mensen. Het Brussels team wordt geleid door Dries Heyman, Alexandre Frederick, Marc-Antoine Sauvage en Olivier Trop.

In Gent start Isabelle De Schryver – sinds 2012 actief bij The Oval Office en voordien 8 jaar bij Twins Events – met een kleiner maar even gedreven team om alles te bieden waarvoor The Oval Office voor staat.

Het bureau in Antwerpen alsook het Antwerpse team blijven onder de leiding van managing partners Wouter Boits en Ken Koeklenberg, die daarnaast ook de hele groep zullen blijven aansturen.

Wat ongewijzigd blijft, is de missie van The Oval Office: ‘Mensen merken laten beleven’. En dat doet het bureau dus in de toekomst vanuit drie locaties en met een team van 35 specialisten in communicatie, brand activation en evenementen.

“Als live communication bureau willen we de groeiende vraag naar creatieve en effectieve merkbelevingen van onze klanten optimaal beantwoorden” zegt Ken Koeklenberg, managing partner van The Oval Office. “De integratie van WOW Communication geeft ons de mogelijkheid om merken en organisaties nog scherper te adviseren op het vlak van digitale merkbelevingen en live activaties.”

“In een tijdperk waarin merkengagement heel belangrijk is voor bedrijven en organisaties willen we de doelgroepen van onze klanten brand experiences aanbieden op alle mogelijke online en offline touchpoints. De integratie van onze expertise binnen The Oval Office maakt dit vandaag mogelijk.” aldus Dries Heyman en Alexandre Frederick, managing partners van WOW Communication.

“Met de overname van Cré|action versterken we onze positie op de Brusselse markt van de event marketing. Het bureau is al meer dan 20 jaar een vaste waarde op het gebied van creatieve corporate en publieksevenementen”, zegt Wouter Boits, managing director van The Oval Office.

Marc-Antoine Sauvage, oprichter van Cré|action: “Ik ben overtuigd dat de expertises en ervaringen van WOW Communication, Cré|action en The Oval Office niet enkel complementair zijn, maar dat de combinatie ervan zal leiden tot het succes van ons team in Brussel” .

Succesvolle live belevingen een extra dimensie geven via creatieve communicatie is wat live communication uniek maakt. “We geloven heel sterk dat strategische communicatie via traditionele media (print, radio, tv, affichage, social media en PR) de authentieke merkervaringen die via live experiences worden gecreëerd écht versterken… en omgekeerd. Daarom hebben we bij The Oval Office naast specialisten in live (events en brand activation) ook mensen in huis met een sterke communicatie en contentmarketingexpertise”, aldus nog Wouter Boits.

(Marc Balduyck)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.