Nieuws Oost-Vlaanderen Thomas Cook zet koers naar de zon

Thomas Cook zet koers naar de zon

Thomas Cook zet koers naar de zon

Thomas Cook, de touroperator met hoofdzetel in Zwijnaarde, Neckermann en Brussels Airlines richten samen hun blik naar het mooie weer. Vakantiegangers zullen jaarlijks uit meer dan 6.500 vakantievluchten naar 51 zonbestemmingen kunnen kiezen. De samenwerking tussen de partners gaat op 28 oktober van start.

Jaarlijks worden er meer dan 1 miljoen vliegtuigzetels aangeboden door Thomas Cook en Neckermann. De nieuwe samenwerking doet het aantal vluchten naar bestaande zonbestemmingen nu aanzienlijk toenemen. “Dankzij de overeenkomst met Thomas Cook Belgium kunnen we vanaf volgende maand alle populaire zonbestemmingen in ons vluchtaanbod opnemen”, zegt Bernard Gustin, ceo van Brussels Airlines. Nieuwe bestemmingen in onder meer Griekenland, Spanje, Kroatië, Montenegro, Macedonië, Bulgarije en Cyprus worden aan het lijstje toegevoegd.

Nieuwe trend

Met de nieuwe samenwerking komt Thomas Cook Belgium binnenkort tegemoet aan de wensen van de moderne vakantieganger. Die wil enerzijds meer zekerheid en anderzijds meer keuze in bestemmingen en vluchtdagen. “Flexibiliteit betekent voor onze vakantiegangers vanaf nu meer keuze in bestemmingen, vertrekdagen en -uren, volledig gratis wijzigen van vluchten, en dergelijke”, verduidelijkt Jan Dekeyser, managing director van Thomas Cook Belgium. “Nog meer zekerheid bieden we door rechtstreeks zonder tussenstop te vliegen, de vertrektijden te garanderen bij de boeking en er voor te zorgen dat families zeker dichtbij elkaar op het vliegtuig zitten.”

Bovendien zullen klanten 15 procent extra bagage kunnen meenemen. Dat betekent een grote koffer van maximaal 23 kilogram en handbagage van 12 kilogram. Momenteel zijn de maxima respectievelijk 20 en 10 kilogram. “We spelen hiermee in op een trend die zich in de hele toeristische sector voordoet: de klant wil meer zelf zijn vakantie samenstellen en verlangt uitstekende service”, besluit Jan Dekeyser.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.