Threon @ Puyenbroeck

Threon heeft meer dan 20 openstaande vacatures dankzij enorme groei

SINT-DENIJS-WESTREM - Threon is een bruisende consultancy firma, actief in portfolio- en program management. Ceo Tom Dedecker: “Dit jaar vieren we ons 20-jarig bestaan. De expertise die we hebben opgebouwd, werpt zijn vruchten af. Steeds meer organisaties schakelen ons in waardoor wij als bedrijf groeien. Om die groei te ondersteunen, zoeken we heel wat nieuw talent.”

“Onze klanten zijn veel bewuster bezig met hun strategie. Een duidelijk, maar positief gevolg van heel deze Covid-situatie. Ze weten waar ze naartoe willen, maar vaak missen ze structuur om hun doelen te bereiken. And that is where we come in. We begeleiden hen in grote transities. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een autoluwe binnenstad, het digitaliseren van het sporennet of het helpen kiezen bij welke projecten zullen bijdragen tot de groei van een bedrijf. Heel uiteenlopende opdrachten, wat net interessant is voor onze eigen mensen.”

 

De juiste mensen op de juiste plaats

“Ik geloof echt dat we vandaag met de juiste mensen op de juiste plaats zitten, in zowel management als de rest van het team,” vervolgt Dedecker, “en je voelt ook dat we daardoor nog een mooie toekomst tegemoet gaan. Het is nu cruciaal om nieuw talent aan te trekken zodat we onze groei nog verder kunnen inzetten. We mikken op minstens een 20-tal nieuwe collega’s. Zowel schoolverlaters, als profielen met heel wat jaren ervaring zijn welkom. Als je over een goeie portie gezond verstand, inzicht en liefst van al ook wat humor beschikt, maak je een mooie kans.”

Interesse? Benieuwd naar de vacatures bij Threon? Neem een kijkje op onze website: www.threon.com/jobs