Foto’s Threon-8

Threon viert 20-jarig bestaan met nieuwe aandeelhouders

GENT - Threon is 20 jaar actief als consultancy bedrijf en specialiseert zich in strategisch portfolio-, en programma-management en project management. Threon is uitgegroeid tot een firma met meer dan 100 medewerkers en is actief in de hele Benelux. Onder andere Colruyt, Partena Groep, NIRAS, Oleon, Baloise, Securex, TVH, Renson, Ferrero en Infrabel mogen ze tot hun klanten rekenen.

“Binnen de consultancywereld is 20 jaar een hele mooie referentie”, aldus Tom Dedecker CEO van Threon. “De firma heeft zich de afgelopen jaren toegespitst op strategisch portfolio management en agile werken. Organisaties helpen om hun strategische doelen te behalen door middel van een gestructureerde aanpak, is waar we sterk in zijn. We zijn klaar om er minstens nóg eens 20 jaar tegenaan te gaan. Dat verklaart ook waarom onze aandeelhoudersstructuur gewijzigd is. Naast mezelf, zijn nu ook Anton Boone, Jeroen D’hulst en Eric Noerdinger meerderheidsaandeelhouder. Gonda Storms en Christophe Delbecq blijven minderheidsaandeelhouder."

Nieuwe aandeelhouders zijn geen onbekenden

De nieuwe aandeelhouders zijn geen onbekenden. Anton Boone en Eric Noerdinger hadden al aandelen, maar ook Jeroen D’hulst die reeds 7 jaar actief is binnen Threon, stapt nu mee in als aandeelhouder. Elk van hen is tevens Business Unit Manager en actief bij de klanten van Threon.

CEO Tom Dedecker geeft meer duiding bij de wijziging in de structuur: “De afgelopen periode hebben we intern hard gewerkt aan het opzetten van de juiste structuur voor onszelf. De positie van de business unit managers is een sleutelrol binnen de firma. Ik zie het dan ook als een perfecte opportuniteit om hen nog meer in de organisatie te verankeren.”

Klanten en medewerkers vieren mee

“20 jaar Threon is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. We zullen dit feit in het licht zetten, verspreid over een heel jaar, en zowel medewerkers als klanten zullen kunnen meegenieten. We plannen verschillende acties en events waarbij we enerzijds onze expertise zullen delen en anderzijds zal daar af en toe ook een feestje bij zijn. Uiteraard steeds volgens de geldende maatregelen”, lacht Tom Dedecker.