Nieuws Oost-Vlaanderen Tiffanys viert jubileum met nieuwe winkel in Latem

Tiffanys viert jubileum met nieuwe winkel in Latem

Tiffanys viert jubileum met nieuwe winkel in Latem

SINT-MARTENS-LATEM – Binnenkort vieren de stijlvolle multibrand boetieks Tiffanys hun vijftigste verjaardag. Naar aanleiding van deze heuglijke gebeurtenis opent dit hechte familiebedrijf (Texanel) een vijftiende verkooppunt in Sint-Martens-Latem. Opnieuw gaan eigenaars Nathalie & Philip De Hauwere voor een huiselijke sfeer en een mooie selectie kleding uit meer dan 250 Belgische en internationale merken.

De Oost-Vlaamse gemeente Sint-Martens-Latem is sinds kort de trotse eigenaar van een gloednieuwe Tiffanys voor dames. Op vrijdag 24 augustus opende de winkel de deuren op de Kortrijksesteenweg 39. Het is een prachtig nieuw pand met een gezellige, huiselijke touch waardoor iedereen er zich onmiddellijk welkom voelt. Net zoals in de andere filialen kan je ook hier rekenen op een ervaren team van stylisten dat je bijstaat met een eerlijk en no-nonsense advies.

 

Verschillende prijscategorieën

Bij Tiffanys krijgt een mooi, selectief aanbod altijd voorrang op een overvloed aan items. Een gevarieerd assortiment met goede, tijdloze basisstukken wordt ieder seizoen aangevuld met hippe items die inspelen op de laatste trends. Zowel grote modemerken als kleinere nichemerken in verschillende prijscategorieën komen aan bod.

Tevreden klant staat centraal

Nathalie De Hauwere: “Een goed gevoel staat altijd centraal bij Tiffanys. Wij kleden onze klanten met stuks waarin ze zich comfortabel voelen en die ze écht zullen dragen. Een ensemble of één stuk? Dat maakt niet uit. Wij helpen een eerlijke, oprechte keuze te maken, want we willen dat je Tiffanys verlaat met een glimlach op je gezicht en een aangenaam gevoel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.