Nieuws Oost-Vlaanderen Titeca Accountancy neemt kantoor in Maldegem over

Titeca Accountancy neemt kantoor in Maldegem over

Titeca Accountancy neemt kantoor in Maldegem over

Titeca Accountancy heeft met de overname van twee nieuwe kantoren een vliegende start genomen in 2017. Deze bevinden zich in Maldegem en Waregem. Door de overname vormt Maldegem meteen ook het derde kantoor van Titeca Accountancy in Oost-Vlaanderen. Het bedrijf met hoofdzetel in Roeselare was reeds actief in Merelbeke en Gent.

In Maldegem treedt het kantoor van Geert Standaert toe tot de groep Titeca. Alle medewerkers blijven actief, zodat de klanten niets van de overname zullen merken. In Waregem gaat het om de overname van kantoor Loyson & C°. Met de twee overnames is het accountancy kantoor op negen locaties gevestigd. Naast Merelbeke, Gent en de nieuwe kantoren in Maldegem en Waregem gaat het om Roeselare, Moeskroen, Brugge, Knokke-Heist en Ieper.

Titeca is één van de snelst groeiende accountancykantoren in de provincies West- en Oost-Vlaanderen. De schaalvergroting wordt gezien als een noodzaak om de markt van de bedrijven optimaler te kunnen bedienen. Titeca probeert in een nochtans vrij competitieve markt het verschil te maken door een erg brede waaier van diensten aan te bieden: accountancy en fiscaliteit, structurering van groeibedrijven, begeleiden van familiale ondernemingen, juridische ondersteuning en startersadvies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.