Nieuws Oost-Vlaanderen Top van de Oost-Vlaamse ondernemerswereld komt samen

Top van de Oost-Vlaamse ondernemerswereld komt samen

Top van de Oost-Vlaamse ondernemerswereld komt samen

Na een succesvolle eerste editie van Made in Oost-Vlaanderen Live vorig jaar staan we opnieuw te popelen om jou voor de tweede maal te mogen ontvangen op onze inspiratiemiddag en netwerkavond. Op donderdag 19 oktober is het weer zo ver en brengt Made in Oost-Vlaanderen de top van de ondernemerswereld bij elkaar. De locatie maken we binnenkort bekend.

7 vragen aan …

Voorafgaand aan het evenement leren we onze sprekers alvast beter kennen en stellen we hen 7 merkwaardige vragen. Vanaf volgende week leggen we iedere dinsdag één van onze ondernemers op de rooster. Wie zijn onze sprekers?

Matthieu Jehl

Met een master in de ingenieurswetenschappen aan de École Nationale des Ponts et Chaussées en een master in de economie aan Sciences Po belandde Matthieu Jehl in 2002 als projectmanager bij staalgroep ArcelorMittal. Sindsdien ging het in stijgende lijn voor hem. Zo werd hij in 2011 ceo van ArcelorMittal Eisenhuettenstadt in Duitsland. Drie jaar later, in 2014, stond hij aan het hoofd van de Gentse afdeling. Sinds 2016 bekleedt Matthieu Jehl de functie van ceo van de clustergroep ArcelorMittal Gent-Liège.

Dirk Perquy

Een Belgisch merk van casual chic modekleding voor vrouwen, mannen en kinderen die ten volle van het leven willen genieten. Met dat uitgangspunt lanceerde hij in 2002 de naam Terre Bleue: de uitloper van een familiebedrijf uit Nazareth dat met Dirk Perquy reeds aan de derde generatie toe is. Vandaag is Terre Bleue een bloeiend modebedrijf dat in heel België actief is. De zaak telt intussen 18 boetieks.

Laura Verhulst

In 2016 werd Laura Verhulst nog uitgeroepen tot Gentse student-onderneemster van het jaar. Vandaag heeft ze met Madam Bakster naast een webshop ook een eigen koffiehuis in hartje Gent. Met haar onderneming draagt Laura Verhulst de gedachte uit dat desserts niet noodzakelijk van de kaart geschrapt moeten worden als je bewuster en gezonder wilt leven. Haar koffiehuis, dat begin dit jaar de deuren opende, werd meteen de eerste 100 procent plantaardige koffiebar van Vlaanderen. Madam Bakster maakt deel uit van start-up community Start it @kbc.

Alexander De Croo

Alexander De Croo is sinds oktober 2014 vice-eersteminister en minister van Ontwikkelingssamenwerking, Digitale Agenda, Telecom en Post. Vooraleer hij in 2009 de stap naar de politiek (Open VLD) zette, was hij actief als strategieconsultant bij The Boston Consulting Group. In 2006 richtte hij zijn eigen bedrijf op: Darts-ip, een adviesbureau op het vlak van intellectuele rechten. Een boeiende spreker op Made in Oost-Vlaanderen Live die van alle markten thuis is.

Inschrijven

Tijdens Made in Oost-Vlaanderen Live wordt niet alleen je brein gestimuleerd, er zijn ook talrijke netwerkmogelijkheden en uitgebreide buffetten met gerechten uit de streek. Inschrijven doe je best snel via www.madeinlive.be/oostvlaanderen.

Twijfel je nog? Bekijk dan onze aftermovie van vorig jaar en ontdek wie er toen van de partij was:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.