Nieuws Oost-Vlaanderen Tormans betrekt nieuwbouw in Evergem

Tormans betrekt nieuwbouw in Evergem

Tormans betrekt nieuwbouw in Evergem

EVERGEM – Sinds kort opereert Tormans, detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie gericht op technische en engineering profielen, niet langer vanuit Melle, maar vanuit een nieuwbouw in Evergem. Deze nieuwe vestiging in industriepark Grote Nest is goed voor 1800 m² kantoren en 8500 m² bedrijfshallen, verdeeld in units van 1500 m² met loskades.

Vanuit de nieuwe vestiging in Evergem zetten de medewerkers zich in voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. De belangrijkste klant voor de regio blijft Acelor Mittal in Gent. Voor deze wereldspeler gaat Melanie Sackx binnenkort aan de slag als junior accountmanager dedicated.

Accountmanager Christof Geenens zoekt samen met vier recruiters een oplossing voor de steeds groeiende vraag naar technische mensen. “Mobiliteit en uitdagende projecten zijn zeer belangrijk om technische mensen aan te trekken. Dat is ook de reden van onze lokale vestigingen, want kandidaten en sollicitanten rijden geen honderden kilometers meer om te gaan solliciteren voor een technische functie”, zegt Eddy Laeremans, Operations Manager Tormans.

Zoektocht naar technische mensen

Tormans, met hoofdkantoor in Geel, heeft opnieuw een goed jaar achter de rug. Naast de fikse omzetgroei, zijn ook de technische specialisten die projecten doen bij de belangrijkste Belgische bedrijven toegenomen. Toch staan er op dit moment nog steeds een groot aantal vacatures open.

De zoektocht naar technische mensen blijft dus groot. Bij Tormans werken momenteel 350 mensen, waarvan 70 vanuit de Oost-Vlaamse vestiging. “Bedoeling is om extra recruiters erbij te zoeken. Zodoende dat we richting 100 mensen evolueren. Een heel verschil met de 5 werknemers waarmee we hier in 2009 zijn gestart.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.