Nieuws Oost-Vlaanderen Tormans steunt Thomas More Eco Drive Team

Tormans steunt Thomas More Eco Drive Team

Tormans steunt Thomas More Eco Drive Team

tormans-EcoDriveTeam2015_1-nws-nws-nws-thumbHet detacheringbureau Tormans, met vestigingen in Geel, Vilvoorde en Melle, is onlangs nog in het nieuws gekomen toen het door het zakenblad Trends werd uitgeroepen als snelst groeiende bedrijf in de categorie kleine ondernemingen.

Tormans is actief in de selectie en detachering van ingenieurs, technici en projectmanagers voor diverse sectoren en heeft inmiddels al meer dan 150 bedrijven in de portefeuille. Aan het roer staan zaakvoerder Jan Tormans (die in 2009 startte met 4 medewerkers) en Eddy Laeremans, Operations Manager. Vandaag stelt Tormans meer dan 300 mensen tewerk bij zijn klanten, meestal voor langdurig projectwerk in de industriesectoren die het moeilijk hebben om nieuwe krachten te vinden.

Tormans valt ook op door een uitgekiend communicatiebeleid. Zo kondigde het bedrijf eind april aan dat het heeft beslist om het Thomas More Eco Drive Team 2015 van de Campus De Nayer te steunen in hun project. Het team bestaat uit 7 studenten Ontwerp- en Productietechnologie en 4 studenten Autotechnologie die in de categorie Urban Concept – Battery Electric willen deelnemen aan de Shell Eco Marathon Europe die plaatsvindt van 21 tot 24 mei in Rotterdam. Meer informatie op:
www.facebook.com/ThomasMoreEcoDriveTeam

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.