Nieuws Oost-Vlaanderen Tormans zet gezondheidsweek bij Arcelor Mittal fruitig in

Tormans zet gezondheidsweek bij Arcelor Mittal fruitig in

Tormans zet gezondheidsweek bij Arcelor Mittal fruitig in

00000000000arcelormittalTormans is een onafhankelijk studie- en ingenieursbureau met een sterke reputatie in binnen- en buitenland. Heel wat belangrijke bedrijven doen op hen een beroep wanneer ze deskundige medewerkers zoeken met de juiste technische kennis en ervaring. Zo zijn er vandaag meer dan 300 talentvolle mensen via Tormans aan de slag in diverse sectoren om technische projecten flexibel en efficiënt te realiseren. Voor de regio Oost- en West-Vlaanderen wordt er gewerkt vanuit de vestiging in Melle, maar Tormans is ondertussen op zoek naar een nieuwe locatie, vermits de kantoren in Melle te klein zijn geworden. Tormans gaat er prat dat de medewerkers zich erg integreren in de bedrijven waarvoor ze werken.

Dat bleek ook bij de start van de jaarlijkse gezondheidsweek die staalbedrijf Arcelor Mittal in gent organiseert. “Ook voor onze medewerkers die op de site van Arcelor Mittal technische projecten uitvoeren, proberen wij het thema gezondheid in de kijker te plaatsen”, zegt Eddy Laeremans, Operations Manager bij Tormans.

Daarom werden de medewerkers er door Karolien Mestdagh, de accountmanager, op maandag 28 september bedacht met een fruitmand. Zo kunnen ze de week gezond inzetten. De reacties van de medewerkers waren enthousiast. “Voor mij mag het iedere week gezondheidsweek zijn!”, zei er een.  Op het einde van de week volgt voor hen nog een reminder zodat het niet blijft bij een one-shot en zodat ze wekelijks aangezet worden om aan de gezondheid te werken.

Tormans probeert op deze manier de accenten die bij de klanten heel erg leven, ook bij de medewerkers die bij deze klanten actief zijn in de verf te zetten. Zo is er ook de Veiligheidsweek in het voorjaar die traditioneel wordt aangegrepen voor enkele doelgerichte opleidingen of trainingen.

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.