Nieuws Oost-Vlaanderen TRAVAK Business School biedt kleine zelfstandigen online ondersteuning

TRAVAK Business School biedt kleine zelfstandigen online ondersteuning

TRAVAK Business School biedt kleine zelfstandigen online ondersteuning

GENT – Het Gentse ondernemersnetwerk Zeker Van Haar Zaak lanceert de eerste online business school voor kleine zelfstandigen. Het gaat om TRAVAK Business School die al twee succesvolle edities in leslokalen achter de rug heeft, maar nu ook volledig online gevolgd zal kunnen worden.

De vele incubatoren in ons land ondersteunen ondernemers met bedrijven die zeer snel kunnen groeien. Dat is vaak niet meteen de focus van een eenmanszaak of individuele ondernemers.

“Het groeipotentieel van kleine ondernemingen is meestal beperkt wat hen weinig interessant maakt voor incubatoren of investeerders. Hierdoor blijven 300.000 Vlaamse ondernemer, ofwel 49,3 procent, in de kou staan”, zegt Lien De Pau, oprichter van Zeker Van Haar Zaak, het grootste netwerk van vrouwelijke ondernemers in België met meer dan 5.500 leden.

Het ondernemersnetwerk biedt al sinds 2015 ondersteuning aan voor individuele ondernemers, maar wil dat voortaan ook volledig online kunnen doen.

TRAVAK Business School

In tegenstelling tot bij de klassieke opleidingen kunnen deelnemers van de online school zelf bepalen wanneer en vanwaar ze studeren. Deelnemers krijgen dan 12 maanden lang toegang tot 6 online lesmodules, 8 mentoren en een online supportgroep met andere ondernemers.

“De inhoud is praktisch en focust op het meer schaalbaar maken van een businessmodel, het optimaliseren van de eigen website of prijszetting, het automatiseren van de administratie en op hoe sociale media omzet kan verhogen”, aldus Lien De Pau.

Inschrijven kan tot vrijdag 9 februari. De lessen gaan op 19 februari van start.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.