Nieuws Oost-Vlaanderen TriFinance Gent barst uit haar voegen

TriFinance Gent barst uit haar voegen

TriFinance Gent barst uit haar voegen

GENT – Internationaal consultancybedrijf TriFinance groeit sterk in Oost- en West-Vlaanderen. Goed voor meer dan negentig nieuwe projecten bij lokale opdrachtgevers, bijna dertig nieuwe consultants uit de regio, en een gloednieuw kantoor in Gent. TriFinance zet de groei van consultants op de eerste plaats, wat meteen de reden is waarom jonge financials voor TriFinance kiezen.

Dit jaar realiseerde TriFinance vanuit Gent bijna negentig nieuwe projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Recent verhuisde het sterk groeiende team naar een nieuw kantoor in de Gentse Moutstraat. Het groeiverhaal van Trifinance begint bij de consultants: “Zij komen op de eerste plaats”, zegt Kristoff Temmerman. “We geloven heel sterk in economies of motivation. Onze mensen zijn intrapreneurs. Ze hebben een sterke motivatie en een uitgesproken ambitie, zijn zelfredzaam en willen hun carrière zelf vormgeven. Dat respecteren we, en proberen we zo goed mogelijk te ondersteunen.”

Aantrekkelijk voor jonge financials

Silke Van Holewinckel tekende meteen na haar diploma-uitreiking voor TriFinance: “De open bedrijfscultuur van TriFinance sprak me onmiddellijk aan: de vlakke organisatiestructuur, de teamdynamiek en de uitgesproken groepssfeer. Daarnaast zijn er veel groeimogelijkheden: dankzij afwisselende projecten, ondersteund door mentoring en trainingen, leer ik hier op korte termijn ontzettend veel.”

Concrete oplossingen

TriFinance is een internationale netwerkorganisatie gespecialiseerd in finance consultancy, die de groei van mensen voorop stelt. Ze heeft meer dan zevenhonderdvijftig professionals in dienst verspreid over Nederland, België en Duitsland. Dankzij dat netwerk kan TriFinance snel nieuwe verbindingen leggen, kennis delen en aanbieden. De netwerkorganisatie levert geen dikke rapporten maar wel concrete en passende oplossingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.