Nieuws Oost-Vlaanderen TRIXXO Jobs opent ondanks coronacrisis 4 nieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen

TRIXXO Jobs opent ondanks coronacrisis 4 nieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen

TRIXXO Jobs opent ondanks coronacrisis 4 nieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen

SINT-NIKLAAS/DEINZE/OUDENAARDE/LOKEREN/MARIAKERKE – Uitzendkantoor TRIXXO Jobs opent midden in deze bizarre tijden maar liefst 4 gloednieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen. In Deinze, Oudenaarde en Lokeren werden de nieuwe vestigingen recent geopend, binnenkort komt daar nog een extra kantoor in Sint-Niklaas bij. Het bestaande kantoor in Mariakerke wordt uitgebreid met 2 nieuwe collega’s. Om deze groei in goede banen te leiden heeft TRIXXO Jobs Charlot De Paepe (37) als COO aangetrokken.

Charlot De Paepe is de eerste die de functie van COO binnen de organisatie bekleedt. Charlot is afkomstig uit Zele en kan bogen op een lange ervaring in de uitzendsector. Zij zal samen met CEO Frank Vliegen de nationale groei verderzetten.

Volgens Charlot De Paepe is het uitbouwen van het kantorennet van TRIXXO Jobs één van haar belangrijkste taken. “De baseline van het bedrijf is “Optie vast”. Om die belofte in de praktijk om te zetten, maken we de afstand tussen de jobzoekende en de jobaanbieder zo klein mogelijk. Een verdichting van het kantorennetwerk is daarin een belangrijk element. Voor de jobzoekers is het vooruitzicht van werk in de omgeving een goede motivator. Dat sluit dan weer aan bij onze ambitie om kandidaten voor lange termijn op de juiste plaats te zetten.”

Forse uitbreiding

De ambities van TRIXXO Jobs blijven groot. Dat wordt onderstreept door de forse uitbreiding en verdichting van het kantorennetwerk in Oost-Vlaanderen. “De ligging van onze nieuwe kantoren sluit aan bij de bedrijvigheid in de omgeving. Zo zijn er groeiende industrieterreinen zoals in Lokeren met bedrijven die nood hebben aan goede werkkrachten. Vandaar onze keuze voor een kantoor in Lokeren. Dezelfde redenering geldt voor Oudenaarde en Deinze. En binnenkort openen we een bijkomend kantoor in Sint-Niklaas”, aldus Charlot De Paepe.

Groei ondanks corona

Op dit ogenblik werkt TRIXXO Jobs met 15 collega’s in Oost-Vlaanderen. In totaal werken er 124 consulenten en Office Managers bij TRIXXO Jobs, verdeeld over Vlaanderen en Nederland. Sinds de oprichting in 2014 groeit TRIXXO Jobs gemiddeld 65% per jaar. De omzet van 2019 bedraagt 32 miljoen euro, opnieuw een sprong van bijna 70%. Voor 2020 wordt nog steeds aan groeien gedacht ondanks de corona-uitdagingen en dit zowel organisch als door eventuele overname(s). Het van oorsprong Limburgse TRIXXO Jobs wil ook in de andere provincies een “Local Leader” hebben. Volgende stappen zijn West-Vlaanderen en Wallonië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.