Nieuws Oost-Vlaanderen TrustBuilder Corporation gaat internationaal

TrustBuilder Corporation gaat internationaal

TrustBuilder Corporation gaat internationaal

GENT – SecurIT heeft een grondige transformatie ondergaan. Het bedrijf wist een financieringsronde te sluiten met Vectis Private Equity om de commercialisering van haar softwareplatform te versnellen. Dat gebeurt voortaan onder de naam TrustBuilder Corporation.

TrustBuilder Corporation is actief in de niche van Identity and Acces Management. Het Gentse bedrijf speelt een sleutelrol in de beveiligingsinfrastructuur bij onder andere ING, DTCC, Telefonica O2 en SD Worx. De oplossing, TrustBuilder, is een krachtige identiteitshub. Die zorgt ervoor dat authenticatie- en autorisatiebeslissingen voor de toegang tot bepaalde apparaten en applicaties steeds accuraat is.

“Met dit extern kapitaal kunnen we onze TrustBuilder-software in heel Europa een nieuwe impuls geven. Identiteits- en toegangsbeheer is een belangrijk aandachtsgebied over de hele wereld, gezien de verspreiding van cloudsoftware, toegang op afstand voor gebruikers, privacy-initiatieven van overheden en een voortdurende aandacht voor cyberbeveiliging”, zegt Marc Vanmaele, ceo van TrustBuilder Corporation.

Extra expertise

Jan Valcke voegt zich nu bij de raad van bestuur. Hij brengt 25 jaar ervaring bij VASCO met zich mee. “Ik ben verheugd om mee te bouwen aan dit verhaal en ben ervan overtuigd dat TrustBuilder Identity Hub een toonaangevende softwareoplossing is die ervoor zorgt dat alleen vertrouwde medewerkers, partners en klanten toegang hebben tot de juiste applicaties met behulp van vertrouwde apparaten”, aldus Jan Valcke.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.