Nieuws Oost-Vlaanderen Trustteam neemt sectorgenoot uit Deinze over

Trustteam neemt sectorgenoot uit Deinze over

Trustteam neemt sectorgenoot uit Deinze over

DEINZE – Trustteam neemt de activiteiten van Electro-line uit Deinze over. De overname van de sectorgenoot past perfect binnen de groeistrategie van Trustteam. Met vestigingen in Kortrijk, Heusden-Zolder, Parijs en Iasi (Roemenië) is Trustteam reeds in verschillende regio’s actief. Dankzij de overname van Electro-line worden nu ook heel wat Oost-Vlaamse bedrijven aan de klantenportefeuille van IT-bedrijf Trustteam toegevoegd.

Electro-line biedt haar klanten al meer dan 20 jaar sterke netwerken. Het team is getraind in efficiënte IT-dienstverlening met oplossingen op maat, intensieve monitoring en een ijzersterke support. “Het is een aanpak en visie die perfect past binnen wat Trustteam al jaar en dag voor onze klanten betekent”, zegt Stijn Vandeputte, CEO van Trustteam.

Aanvullende producten en diensten

“Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we de klanten van Electro-line een grote meerwaarde kunnen bieden omdat Trustteam nog heel wat aanvullende producten en diensten in haar aanbod heeft. Denk maar aan cloud oplossingen in onze twee eigen datacenters, VoIP, een boekhoud- of ERP-pakket, CRM,… We wensen alle klanten van Electro-line te bedienen vanuit onze one-stop-shop filosofie.”

Electro-line heeft volle vertrouwen in Trustteam

Electro-line en Trustteam richten zich tot hetzelfde type klanten, namelijk kmo’s. Allan Soreyn, CEO van Electro-line, ziet kansen in de deal: “Voor mij is het belangrijk dat onze klanten in goede handen zijn en blijven”, aldus Soreyn. “Onze medewerkers zullen mee de overstap maken naar Trustteam en ook in Trustteam zelf heb ik alle vertrouwen: als gevestigde waarde hebben ze ondertussen hun positie in het IT-landschap meer dan bewezen, ze zijn commercieel sterk en hun productkennis is uitmuntend. Tel daarbij dat ze ISO 27 001 gecertificeerd zijn en er is geen twijfel meer mogelijk: onze klanten zitten veilig bij hen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.