Nieuws Oost-Vlaanderen Tupperware Aalst maakt goede beurt tijdens iF Design Awards

Tupperware Aalst maakt goede beurt tijdens iF Design Awards

Tupperware Aalst maakt goede beurt tijdens iF Design Awards

Infuser Water Bottle.

Het Tupperware Worldwide Product Development Team, dat vanuit de Tupperwarevestiging in Aalst opereert, heeft met twee producten een iF Design Award gewonnen. In de categorie productdesign, afdeling huishouden en tafelgerei, werden zowel het saladesysteem als de waterfles met infuus van Tupperware met de award bekroond. De uitreiking vond plaats in het BMW Welt museum in het Duitse München.

Het saladesysteem bestaat enerzijds uit een droogzwierder en anderzijds uit een praktische slakom om mee te nemen. “Het productdesign is zo ontworpen dat het efficiënt en ergonomisch is in gebruik. Daarnaast is het product makkelijk af te wassen en compact te bewaren”, klinkt het. De waterfles bevat een extra capsule binnenin waardoor fruit, kruiden en theezakjes netjes gescheiden blijven van het drinkoppervlak. “Op die manier kan er een smaakvol drankje gemaakt worden, zonder dat je het fruit of de kruiden mee opdrinkt. De fles is ook makkelijk mee te nemen, dankzij de dichte sluiting. Bovendien is het resistent tegen warm water.” De capsule die voor de scheiding zorgt, heeft bovendien de vorm van een perser. Op die manier kan die multifunctioneel gebruikt worden.

De iF Design Awards maken deel uit van de meest prestigieuze designcompetities ter wereld en staan sinds 1953 voor ontwerpers, fabrikanten en gebruikers bekend als een teken van keurig ontwerp. Een jury van 58 onafhankelijke designexperten beloonde 1.137 verschillende deelnemers uit 44 landen met zo’n award. De 75 ontwerpen die het meest in het oog sprongen, werden gelauwerd met de iF Gold Award 2017. Onder andere Blue Hour, waar Die Keure Printing & Publishing uit Brugge aan meewerkte, mocht die award in ontvangst nemen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.