Nieuws Oost-Vlaanderen Twee awards voor Quatre Mains in China

Twee awards voor Quatre Mains in China

Twee awards voor Quatre Mains in China

4dee14403ff3b525a07c293bd7574f71123Op vrijdag 23 september, tijdens de tiende editie van de Pentawards in Shanghai, nam Quatre Mains uit Maldegem, dat zich specialiseert in branding en packaging design, opnieuw twee Pentawards in ontvangst.

Een zilveren award was er voor een verpakking in beperkte eindejaarseditie van de koekjes van Jules Destrooper, terwijl Quatre Mains een gouden award voor de identiteit die ontwikkeld werd voor de nieuwe range potten en pannen van Jeroen Meus.

“We zijn erin geslaagd”, zegt CEO Patrick De Grande, “om de passie en de energie die Jeroen uitstraalt en waardoor hij één van de meest geliefde persoonlijkheden is in België, ook te vertalen in een unieke verpakking. Natuurlijk is Jeroen Meus op internationaal vlak en in China eigenlijk een nobele onbekende. Daarom doet het des te meer deugd dat we erkenning krijgen voor de manier waarop we deze opdracht tot een goed einde hebben gebracht.”

Quatre Mains mag zich ondertussen de bezitter noemen van liefst dertien prestigieuze Penta Awards. “Het bewijst dat onze aanpak waarin we streven naar een diepgaande samenwerking tussen designbureaus, prepressbedrijven, materiaalleveranciers en brand owners, loont. Het is volgens mij de beste manier om nieuwe stappen te zetten voor innovatie rond verpakkingsontwikkeling.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.