Nieuws Oost-Vlaanderen Twee dienstenchequebedrijven overgenomen door Trixxo

Twee dienstenchequebedrijven overgenomen door Trixxo

Luc Jeurissen. Foto ID/ Tine Schoemaker

Twee dienstenchequebedrijven overgenomen door Trixxo

NAZARETH, SINT-NIKLAAS –  In januari en februari nam Trixxo Dienstencheques respectievelijk Angi Dienstencheques in Nazareth en Marys bv in Sint-Niklaas over. Het bedrijf rondde in september al de symbolische kaap van de 10.000 medewerkers. Daar komen er nu nog eens 152 bij.

Trixxo Dienstencheques in Hoeselt zet het nieuwe jaar in met twee overnames. “Het gaat inderdaad hard bij ons, maar we hebben nu eenmaal dit volume nodig om een gezond bedrijf te blijven in deze markt”, zegt operationeel directeur Stéphanie Dupont.

Zowel Angi Dienstencheques als Marys waren op zoek naar fusiemogelijkheden met een grotere organisatie. De marges in de sector waren al krap, maar met de loonindexaties en inflatie is het steeds moeilijker om als kleine speler rendabel te blijven, vertelt Dupont. “Hoewel de populariteit van de cheque hoog blijft, verdwijnen er jaarlijks heel wat bedrijven op de markt.”

De nieuwe medewerkers zullen hun nieuwe uitvalsbasis vinden in de bestaande Trixxo-kantoren van Gent en Sint-Niklaas.

LEES OOK. Twee overnames trekken Trixxo over grens van 10.000 man

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.