Nieuws Oost-Vlaanderen Twee keer prijs voor Fast Forward tijdens WK voor eventbedrijven

Twee keer prijs voor Fast Forward tijdens WK voor eventbedrijven

Pascal Cauwelier. Foto Fast Forward

Twee keer prijs voor Fast Forward tijdens WK voor eventbedrijven

GENT – Vorige week stond Rome in het teken van het BEA World Festival, zeg maar het wereldkampioenschap van de eventsFast Forward kaapte twee prijzen weg voor het Happy Rebels Festival, dat het organiseerde voor House of HR.

Fast Forward is niet aan zijn proefstuk toe. Het Gentse bedrijf organiseert al achttien jaar evenementen voor bedrijven als Eneco, Luminus, Dreamland en House of HR.

“Voor House of HR organiseerden we Happy Rebels Festival. Alle medewerkers van de verschillende dochterbedrijven in binnen- en buitenland waren welkom”, zegt managing director Pascal Cauwelier. 

Een internationale jury beoordeelde elk evenement op creativiteit, strategie, efficiëntie en kwaliteit. Happy Rebels Festival won brons in de categorie Cultural & Musical Event en goud in de categorie Incentive/Teambuilding Event. Tweemaal prijs dus voor Fast Forward.

“Dit is een stevige beloning voor ons teamwerk en een mooie bevestiging voor Fast Forward”, glundert Cauwelier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.