Nieuws Oost-Vlaanderen Twee Oost-Vlaamse zaken bekroond met VENUEZ Hospitality Awards

Twee Oost-Vlaamse zaken bekroond met VENUEZ Hospitality Awards

Twee Oost-Vlaamse zaken bekroond met VENUEZ Hospitality Awards

daredevilVoor de vierde keer werden de VENUEZ Hospitality Awards uitgereikt voor de beste Belgische ondernemers en hun hospitalityzaken. Daarbij vielen twee zaken uit Oost-Vlaanderen in de prijzen. Sam D’Huyvette van BLVD Boutique uit Sint-Martens-Latem won de Rookie of het Year-award. Het Gentse PROOF sleepte de award van Daredevil in de wacht. De overige prijzen werden verdeeld onder zaken in Antwerpen, Brussel, Leuven, Lommel en Roeselare. Het decor van deze feestelijke editie was het Grand Casino in Knokke-Heist.

De genomineerden voor de award van Rookie of the Year zijn allemaal gemotiveerde creatievelingen, jonger dan dertig jaar, die het afgelopen jaar een doordacht concept op poten hebben kunnen zetten. Sam D’Huyvetter is daar één van en werd bekroond met de award. Met BLVD Boutique in Sint-Martens-Latem bereikt hij drukbezette mensen die ’s avonds nog snel een maaltijd willen oppikken, maar ook de zakenman- of vrouw die in één van de twee vergaderruimtes van de zaak kan vergaderen. Ook families die graag uit eten gaan zijn graag gezien klanten. “Hij durft én doet het ook met stijl: in minder dan drie jaar een brasserie, cateringbedrijf, foodtruck en een foodmarket openen”, klinkt het bij de jury.

Voor de award van Daredevil beoordeelde de jury verscheidene zaken op basis van hun concept en de manier waarop ze de rest van de industrie inspireert. In die categorie was de prijs dus weggelegd voor de bar-shop-tasting room PROOF uit Gent. De zaak heeft een opvallend concept want alles wat je er ziet, kan geproefd worden. Zij die willen hebben achteraf de mogelijkheid om een apothekersflesje van 5, 10 of 20 centiliter te kopen om thuis na te genieten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.