Nieuws Oost-Vlaanderen Tweede editie Meetjeslands foodtruckfestival op 10 juli

Tweede editie Meetjeslands foodtruckfestival op 10 juli

Tweede editie Meetjeslands foodtruckfestival op 10 juli

naamloosNa het succes van de kick off van dit festival vorig jaar, met ruim 1.000 bezoekers, staat de tweede editie voor de deur.

Op 10 juli vanaf 11u is het idyllische kerkplein van Waarschoot opnieuw het decor voor dit evenement. Er is een unieke mix van muziek, animatie, creatieve hapjes en passende drinks. Foodtrucks van Meetjeslandse bodem zullen gerechtjes serveren met passende wijntjes, cocktails of bubbels. Er is kinderanimatie met een springkasteel. Doorlopend is er muziek. ,

Nieuw is de brunchformule, waarbij je met één ticket vier foodtruck-hapjes, twee drankjes én een glaasje bubbels kunt nuttigen. Op die manier krijg je meteen een mooie bloemlezing van het aanbod en de diverse smaken!

De aanwezige foodtrucks zijn Culinette en Food4Mood uit Waarschoot, Choco Kebab uit Eeklo en Buba Kroketten en Remork Streetfood.
Lieve Callewaert van Culinette woont al 25 jaar in Waarschoot en is gepassioneerd door koken. Zij serveert haute-dogs: creatieve hotdogs met ter plaatse gebakken braadworst, verse groentjes en diverse sauzen.  Wim Bonne van Food4Mood serveert er artisanale, zelfbereide Sliced Meat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.