Nieuws Oost-Vlaanderen Tweede editie van inspiratietour Connexi strikt grote namen

Tweede editie van inspiratietour Connexi strikt grote namen

Tweede editie van inspiratietour Connexi strikt grote namen

 

00000000000000ducoBert Vandebuerie organiseerde begin dit jaar met Connexi een zeer succesvolle inspiratietour: een busrit die de deelnemers bij enkele van de meest inspirerende ondernemers van Vlaanderen bracht.
Van 28 tot 30 oktober volgt de tweede editie. Ook dit keer krijgen de deelnemers inspiratievolle inzichten aangereikt van absolute toppers. “Ik ben inderdaad heel blij met de inspirators die hun deelname hebben toegezegd”, geeft Vandebuerie aan. “Het gaat om Daniëlle Van Wesenbeeck, Duco Sickinghe, Jef Colruyt, Franky Dury, Dixie Dansercour, Herman Van de Velde, Benjamin Rieder, Wim Bailleu en Peter Leyman.”
Aangezien die laatste vier bij de Oost-Vlaamse bedrijven Van de Velde, Bubble Post, Balls & Glory en Reyhove de teugels in handen hebben, is onze provincie opnieuw sterk vertegenwoordigd.
“Het is mijn vaste overtuiging” zegt Bert Vandeburerie, “dat de tijd dat ondernemingen het zich konden veroorloven om zich af te sluiten definitief voorbij is. Ik merk dat ondernemers een nieuwe boost krijgen als ze af en toe wat afstand nemen. Jakob Lorré van Seeq omschreef het als volgt na de tour in mei: ‘Door 3 dagen weg te zijn, had ik opnieuw een heldere kijk op wat we nog konden verbeteren.’ Via Connexi wil ik ook Belgische ondernemers een platform aanbieden waarbij ze elkaar leren kennen, inspireren en helpen. Voor 2016 hebben we al twee tours gepland waarvan één editie in Amsterdam.”
Op 28, 29 en 30 oktober zijn er tien sessies waarin thema’s als passie, zelfsturende teams, en remotie aan bod komen. “Door de informele setting, krijgen we telkens een oprechte getuigenis van de mens achter de ondernemer. Bart Claes die zich heel kwetsbaar opstelt en durft vertellen over zijn moeilijke momenten als CEO van JBC, dat heeft een serieuze impact nagelaten. Of Frank Bekkers die vertelt hoe Mobile Vikings bijna letterlijk vecht voor hun klanten en daar energie van krijgt.

De bus is ondertussen opnieuw zo goed als volgeboekt, maar er zijn nog enkele plaatsjes over.” Meer informatie is te vinden op www.connexi.eu

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.