Nieuws Oost-Vlaanderen Tweede Flying Tiger in Gent

Tweede Flying Tiger in Gent

Tweede Flying Tiger in Gent

Flying Tiger Copenhagen heeft zijn tweede vestiging in Gent geopend, de twaalfde winkel in Vlaanderen al. De Deense retailketen strijkt met een oppervlakte van 200 m2 neer in de Veldstraat. Flying Tiger profileert zich als de place to be voor alle liefhebbers van vrolijke designspullen en gadgets. De eerste Gentse Flying Tiger bevindt zich in shoppingcenter Gent Zuid.

Het merk Flying Tiger Copenhagen verkoopt Scandinavian chic, ofwel design, hobbyartikelen en gadgets met een vleugje humor. Dat gaat van zeep, kaarsen, speelgoed en knutselgerief, tot honing, snoep en kruiden voor in de keuken. De keten wil de mensen weer aan het spelen krijgen en ze motiveren om opnieuw plezier te hebben in zaken die ze zelf vergeten zijn, zoals schilderen bijvoorbeeld. In Gent is er een vast assortiment van 1.800 artikelen beschikbaar. Daar worden er maandelijks een 300-tal nieuwe producten aan toegevoegd. “Zo blijft het aanbod gevarieerd en valt er steeds wat nieuws te ontdekken”, klinkt het.

Het Deense merk Flying Tiger Copenhagen ontstond in 1995 in Kopenhagen, en heeft ondertussen al meer dan 700 winkels in 30 landen geopend. In België beschikt Flying Tiger Copenhagen over 15 winkels, waarvan 12 in Vlaanderen. De retailketen wil van het winkelen een aangename belevenis maken aan de hand van een groot, zelf ontworpen, kleurrijk en gevarieerd assortiment van producten voor een scherpe prijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.