Nieuws Oost-Vlaanderen Twikey sluit samenwerkingsakkoord met BNP Paribas Fortis

Twikey sluit samenwerkingsakkoord met BNP Paribas Fortis

Twikey sluit samenwerkingsakkoord met BNP Paribas Fortis

00000000000000bnpBNP Paribas Fortis biedt ondernemingen de mogelijkheid om domiciliëringsmandaten tussen bedrijven elektronisch af te leveren. De bank ging een samenwerking aan met start-up Twikey, die is uitgegroeid tot Belgische marktleider op het vlak van elektronische domiciliëringsmandaten. Wachttijden behoren tot het verleden.

Voortaan hoeven bedrijfsklanten van BNP Paribas Fortis niet meer persoonlijk langs te gaan bij hun bank om hun B2B-domiciliëringen te bevestigen. Via PC-banking werd eerder al een deel van het proces geautomatiseerd. Nu kan dit volledig elektronisch dankzij de Gentse start-up Twikey. Een hele administratie wordt nu in enkele seconden afgehandeld. Een Belgische elektronische identiteitskaart  in combinatie met de gebruiksvriendelijke interface van Twikey volstaan.

“Door de ondersteuning van BNP Paribas Fortis winnen zowel de ondernemers als de bank behoorlijk wat tijd en sluipen er géén fouten meer in het proces. Elk mandaat dat elektronisch wordt ondertekend, betekent al snel een tijdswinst van meerdere uren voor alle betrokken partijen”, aldus Dominique Adriansens, oprichter van Twikey. “Bovendien krijgt de schuldeiser de onmiddellijke garantie dat hij volmacht heeft op de rekening en kan een inning in de toekomst zonder risico afgehandeld worden.”

“Als bank wensen wij onze klanten te ondersteunen om hun administratie maximaal te digitaliseren. Dankzij Twikey en de Belgische eID bieden we hen een gebruiksvriendelijke en snelle oplossing voor het tekenen van hun onderlinge akkoorden.” bevestigt Peter Pollaert, hoofd van Cash Management België bij BNP Paribas Fortis.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.