Nieuws Oost-Vlaanderen Typografics vindt nieuwe partner in Limburgse start-up

Typografics vindt nieuwe partner in Limburgse start-up

Typografics vindt nieuwe partner in Limburgse start-up

HAMME – Typografics opende in oktober vorig jaar een creatieve hub tussen de start-ups op de Corda Campus in Hasselt en dat heeft al meteen tot een samenwerking geleid. Het bedrijf uit Hamme dat grafische vormgevers en digitale designers naar klanten uitstuurt, slaat de handen in elkaar met Intago.

“We worden elke dag geconfronteerd met nieuwe digitale platformen die elk hun eigen design vragen. Moderne consumenten eisen een vlekkeloze customer journey, en daar hoort een hedendaags design bij dat de klantenbeleving versterkt. En dat is net waar onze sterkte ligt en waar we Intago kunnen bijspringen”, zegt Danny Mertens, zaakvoerder van Typografics.

Klant centraal

Intago is een digitaal agentschap sterk inzet op klantenbeleving. De start-up telt 12 medewerkers en werkt vanuit Tielt-Winge en de Corda Campus in Hasselt. Klanten van Intago zijn onder meer Pelican Rouge, Randstad, Unizo en VDAB.

“Bij Intago hebben we een specifieke methode uitgewerkt om een combinatie van directe en voortdurende feedback van klanten en observationele data om te zetten naar sterke inzichten”, aldus Tom Devos, oprichter van Intago. “Zo kunnen we een digitaal traject uitstippelen en implementeren dat ook daadwerkelijk op maat van de klant gemaakt is.”

Intago en Typografics zullen op maat van de klant en het project hybride teams samenstellen. Zo kunnen beide bedrijven zich blijven focussen op hun eigen sterkte en toch samen digitale transformatieprojecten afleveren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.