Nieuws Oost-Vlaanderen Uitzendkantoor rekruteert met mobilhome

Uitzendkantoor rekruteert met mobilhome

Uitzendkantoor rekruteert met mobilhome

MARIAKERKE – Werk zoeken en vinden gebeurt meer en meer online. Je kan je de vraag stellen of uitzendkantoren in drukke winkelstraten en stadscentra nog wel van deze tijd zijn? Uitzendkantoor Staffing, met kantoor in Mariakerke, vindt alvast van niet. Daarom starten ze met het inzetten van een mobiel kantoor om werkzoekenden te benaderen. 

Staffing heeft niet op de hoek van elke winkelstraat een kantoor en dat is een heel bewuste keuze. Zowel de zoektocht naar een nieuwe job als die naar geschikte kandidaten, start meestal online. Hierop zet het uitzendkantoor dan ook volop in. “Als bedrijf moet je meegaan met je tijd, en de tijd waarin kandidaten voor een eerste contact een uitzendkantoor effectief binnenstappen, behoort grotendeels tot het verleden. Uiteraard blijven fysieke kantoren belangrijk, vooral in de verdere fase van een sollicitatie- of tewerkstellingstraject, maar een kantoor gewoon om instroom te genereren, dat is verleden tijd”, aldus CEO Wim van Cauter.

Even mobiel als werkzoekenden

De technologische nieuwigheden zijn talrijk, toch staat een persoonlijke aanpak bij Staffing centraal. CEO Wim van Cauter: “Persoonlijk contact vinden we bij Staffing cruciaal. Je bouwt als uitzendkantoor ten slotte samen met je kandidaten en uitzendkrachten aan hun carrière, niets is zo persoonlijk als dat.”

Om dit persoonlijk contact te waarborgen beschikt Staffing over zes kantoren in Vlaanderen, waarvan één Mariakerke bij Gent, en twee in Nederland. Deze bevinden zich allemaal in de periferie van stadscentra, en zijn zo heel vlot bereikbaar. Toch blijven bepaalde geografische zones onbediend. Om dat euvel uit de wereld te helpen werd de Staffing mobilhome in het leven geroepen: een leuke en heel herkenbare mobile office in de kleuren van de groep. Je vindt hem op plaatsen waar (nog) geen vast Staffing kantoor gevestigd is, en ze wel met kandidaten, uitzendkrachten of bedrijven samenwerken. Zo is Staffing bereikbaar voor iedereen.

Multi inzetbaar

Naast een grote flexibiliteit qua regio, biedt een ‘office on wheels’ een uitstekende ondersteuning in de rest van de dagelijkse werking. Zo gebruiken ze dit kantoor ook voor jobdagen, rekruteringsessies of marketingdoeleinden. Deze zomer bijvoorbeeld houdt het mobiel kantoor van Staffing halt in enkele Vlaamse en Nederlandse steden. Zo kan je de Staffing mobilhome in juli onder andere vinden in de omgeving van: Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. In augustus trekt het mobiel kantoor door de regio: Nederlands Limburg, Zuid-Nederland en Oost-Vlaanderen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.