Nieuws Oost-Vlaanderen Umbris opent conceptstore in Lokeren

Umbris opent conceptstore in Lokeren

Umbris opent conceptstore in Lokeren

20163109459976-201602-umbr-bb-01-crop_jpg_bigOp 26 november 2016 heeft  het Belgische designmerk Umbris in Lokeren zijn eigen conceptstore geopend voor het grote publiek. Deze expert in stijlvolle lamellendaken verwelkomt er zowel consumenten als architecten om ideeën op te doen, totaalconcepten te bekijken en vragen te stellen.

Umbris is een spin-off van staalconstructeur Mebo uit Lokeren en kan daardoor putten uit meer dan 20 jaar knowhow in de constructiewereld. Het bedrijf is in België de pionier in België van lamellendaken. Exclusief maatwerk en totaalprojecten zijn de paradepaardjes van Umbris, dat zich zowel richt op de particuliere markt als op de B2B-markt. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk is dit 100% Belgische bedrijf ook in diverse andere Europese landen succesvol.

“Met de nieuwe conceptstore willen we consumenten en architecten er nog meer van overtuigen dat we als ervaren metaalspecialist voor elk ontwerp, gaande van het meest eenvoudige concept tot het meest ingenieuze architectuurproject lamellendaken op maat kunnen maken”, legt general manager Guy Baum uit.  “Daarnaast is het onze grote troef dat de lamellen kantelbaar zijn en dus altijd voor de juiste temperatuur zorgen.  Ze draaien vlot open om de laatste herfstzon door te laten, maar ook even gemakkelijk weer dicht om te beschermen tegen wind, sneeuw of regen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.