Nieuws Oost-Vlaanderen Umbris sponsort glamoureuze zomerevents

Umbris sponsort glamoureuze zomerevents

Umbris sponsort glamoureuze zomerevents

umbrisUmbris, een spin-off van staalconstructeur Mebo Steel en Mebo Construct uit Lokeren, beschikt over meer dan 20 jaar knowhow in de constructiewereld. Umbris is in ons land de pionier van lamellendaken. Exclusief maatwerk en totaalprojecten zijn de paradepaardjes van Umbris. Dat sluit volledig aan bij de kerngedachte van het zusterbedrijf Mebo.
Umbris richt zich zowel op de particuliere als op de B2B-markt. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk is dit 100% Belgische bedrijf ook in het buitenland succesvol. De belangrijkste dealers bevinden zich in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland.

In eigen land wil Umbris deze zomer de voordelen van de kantelbare, op maat gemaakte lamellen, die altijd voor de juiste temperatuur zorgen, nog meer in de kijker zetten. Dat gebeurt via de sponsoring van een aantal prestigieuze evenementen.  “Nog tot 24 juli zijn we aanwezig op Knokke Hippique”, zegt general manager Guy Baum. “Nog in Knokke zijn we tot 28 augustus ook aanwezig op een reeks exclusieve events van BMW. Bezoekers daaraan krijgen niet alleen de nieuwste modellen te zien van het Duitse merk, maar ze genieten ook van modeshows, livemuziek en een exclusief pop-uprestaurant. En natuurlijk ook van de trendy Umbris-buitenkamer – strak, functioneel en op maat gemaakt. De opstelling bestaat uit twee velden. Zo genieten bezoekers aan de ene kant van een zonovergoten terras terwijl ze aan de andere kant kunnen uitrusten in de schaduw.”

Voorts zal Umbris van 31 augustus tot 4 september in Wolvertem ook aanwezig zijn op de derde editie van de Septhex Masters, een vijfsterrenwedstrijd binnen het internationale circuit van paardenconcoursen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.