Nieuws Oost-Vlaanderen V-Formation lanceert met Cockpitgames innovatief teambuildingconcept

V-Formation lanceert met Cockpitgames innovatief teambuildingconcept

V-Formation lanceert met Cockpitgames innovatief teambuildingconcept

V-Formation-q1V-Formation is een bedrijf uit Wondelgem dat dit jaar zijn tiende verjaardag viert en zich specialiseert in teambuilding en attracties.  Onder leiding van oprichter en zaakvoerder Benedikt De Vreese heeft het bedrijf de afgelopen tien jaar een stevige reputatie verworven. Temeer omdat bedrijven steeds beter beseffen dat teams die voor elkaar als het ware door het vuur gaan in een wereld met messcherpe concurrentie wel degelijk het verschil kunnen maken.

“We beschikken dan ook over vijftien innovatieve concepten”, zegt hij, “die aanpasbaar en moduleerbaar zijn, naargelang van het budget, het aantal deelnemers of de doelstellingen die organisaties met hun teambuilding willen bereiken. Onze begeleiding gebeurt altijd door gekwalificeerde en enthousiaste teambuilders en we beschikken over ervaring op verschillende locaties in België en in het buitenland. We blijven niet onder de kerktoren zitten, want we laten ons ook inspireren door trends en door leveranciers uit de hele wereld.”

Benedikt De Vreese gaat er ook prat op altijd veilig materiaal van hoogstaande kwaliteit te gebruiken dat vaak in eigen huis is ontwikkeld.

Voor zijn tiende verjaardag pakt V-Formation nu uit met een nieuw teambuidlingconcept met een hoge funfactor. “Cockpitgames”, zegt Benedikt De Vreese “is een concept dat alles simuleert wat tijdens, voor of na een vlucht kan foutlopen. Deelnemers leren daardoor omgaan met tijdsdruk, stress, groepsdruk en crisissituaties. We kunnen het spel zowel indoor als outdoor spelen. We hebben het ondertussen al een paar keer uitgetest en de reacties zijn bijzonder positief.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.