Nieuws Oost-Vlaanderen Vacature voor Oost-Vlaams gouverneur

Vacature voor Oost-Vlaams gouverneur

Vacature voor Oost-Vlaams gouverneur

OOST-VLAANDEREN – Oost-Vlaams gouverneur Jan Briers wordt in oktober 65 en gaat op pensioen. Voor de zoektocht naar een opvolger werd een open vacature gelanceerd.

U kan momenteel solliciteren voor een bijzondere functie. De Vlaamse overheid gaat op zoek naar een nieuwe gouverneur voor de provincie Oost-Vlaanderen. Je kan nog tot en met 7 mei solliciteren voor de job.

De huidige gouverneur van Oost-Vlaanderen Jan Briers maakte zelf de vacature met een tweet wereldkundig. Hij wordt in oktober 65 en gaat op 1 november dus officieel met pensioen.

Briers was zelf jarenlang actief in het Festival van Vlaanderen tot hij in 2013 de 20ste gouverneur van Oost-Vlaanderen werd.

Het is een primeur dat voor de job van gouverneur een open vacature wordt gelanceerd. Een diploma is niet nodig, wel heb je minstens tien jaar relevante beroepservaring nodig. Naast een jaarsalaris van 72.400 euro krijg je ook minstens 35 vakantiedagen.

De kandidaten die zich aanmelden moeten na een screening eerst nog enkele tests afleggen. De meest geschikte kandidaten gaan nadien naar de Vlaamse regering voor een ondervraging.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.