Nieuws Oost-Vlaanderen Van den Weghe en Lanssens slaan handen in elkaar

Van den Weghe en Lanssens slaan handen in elkaar

Van den Weghe en Lanssens slaan handen in elkaar

ZULTE – Van den Weghe gaat een nieuwe samenwerking aan met zijn belangrijkste concurrent. Het natuursteenbedrijf, met showrooms in Zulte en Knokke, gaat in zee met Lanssens Natuursteen uit Brugge.

Zowel Van den Weghe als Lanssens zijn ronkende namen in de sector van luxedesign in natuursteen. De twee grote concurrenten kwamen tot de vaststelling dat een samenwerking niet eens zo onlogisch zou zijn. “De samenwerking biedt een enorme meerwaarde. Ik denk dan bijvoorbeeld aan meer gekwalificeerd personeel, een groter klantenbestand, een ruimer stock, en ga zo maar verder”, meent Tanguy Van Quickenborne, zaakvoerder van Van den Weghe. 

De dagelijkse werking van beide bedrijven blijft dezelfde, en ook de medewerkers blijven allemaal hun werk behouden op dezelfde locatie. 

Ambitieus 

De nieuwe samenwerking sluit mooi aan bij de ambities van het bedrijf. “Van den Weghe groeit sterk. Dat voltrekt zich zowel organisch als door overnames. Met dit partnership schakelen we nog een versnelling hoger en zijn we nu perfect voorbereid op de komende consolidatiegolf in onze sector.” 

In de jaren 60 werd natuursteenbedrijf Van den Weghe opgericht. De zaak kenmerkt zich door zijn high-end materialen, luxedesigns en maatwerk. Esthetiek, innovatie en kwaliteit vormen daarbij de drie belangrijkste pijlers. Er werken 100 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.