Nieuws Oost-Vlaanderen Vanas Engineering realiseert orderstijging van 26 procent

Vanas Engineering realiseert orderstijging van 26 procent

Vanas Engineering realiseert orderstijging van 26 procent

Vanas Engineering kan met een stijging in de verkoop van 26 procent positief op het voorbije jaar terugblikken. Dat leverde in 2016 een eindresultaat van 11.400.000 euro op. Het bedrijf uit Melsele specialiseert zich onder andere in industriële vending systemen en die geraken alsmaar meer ingeburgerd. Het gaat om robuuste uitvoeringen die, dankzij een complete software, tal van voordelen in productie- en onderhoudsomgevingen bieden. Dankzij de gerealiseerde groei, die reeds begin 2016 werd ingeschat, werden vijf nieuwe medewerkers aangenomen.

Andy Van Mieghem, directeur Vanas Engineering: “We zijn zeer trots dat we dergelijke groei hebben gerealiseerd. Dankzij het engagement en de klantgerichtheid van onze mensen houden we onze bestaande klanten tevreden en trouw. Bovendien bereiken we ook meer nieuwe klanten, dankzij onze eigen IT-afdeling Vanasoft. Deze zorgt voor de flexibiliteit om software te maken op maat van de markt en de behoeften van de klant. Meer en meer klanten merken duidelijk de meerwaarde van software bovenop de opslagsystemen op.”

De groei van Vanas Engineering is deels het gevolg van de opgang van het systeem van de vending machine in de industrie. De automaten worden meer en meer ingezet voor een onbemande, maar toch gecontroleerde uitgifte van producten. De Vanaskast, een distributieautomaat voor geneesmiddelen die van dit systeem gebruik maakt, is daar een voorbeeld van. Ook de uitbreiding van Modula Liften naar de Nederlandse markt en de stijgende verkoop van traditionele opslagsystemen hadden een belangrijk aandeel in de groei van het bedrijf. Tot slot worden de automatisatieprojecten nu ook als complete concepten aangeboden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.