Nieuws Oost-Vlaanderen Vandenbussche bouwt voor Re-Vive en Volvo

Vandenbussche bouwt voor Re-Vive en Volvo

Vandenbussche bouwt voor Re-Vive en Volvo

bearelleBouwbedrijf Vandenbussche uit Aalter is een meer dan stevige speler op de Oost-Vlaamse bouw- en verbouwmarkt. Het bedrijf, maakt zijn baseline “wij trekken uw plan” waar en kan heel wat tot de verbeelding sprekende en gevarieerde referenties voorleggen.

Ook 2016 wordt voor het Aalterse bouwbedrijf een topjaar.  “Ons professioneel en deskundig advies en de reclame van mond tot mond door tevreden klanten doen hun werk”, zegt communicatieverantwoordelijke Eva Van denberghe.

Momenteel bouwt Vandenbussche  voor de Gentse projectontwikkelaar Re-Vive fase 3 van het nieuwbouwproject Den Draad in Gentbrugge. Den Draad is een duurzame wijk dichtbij de stad voor bewoners die willen genieten van de stedelijkheid in een groene omgeving. Fase 3 bestaat uit 25 woningen, ontworpen door Denc!-Studio, Weysen & De Baere en Cameleon architecten. Deze woningen zijn passief of laag energetisch. De woningen werden volledig afgewerkt door Vandenbussche, met uitzondering van keuken, schilderwerk, technieken en tuinaanleg.   

Nicolas Bearelle (foto), CEO van de duurzame projectontwikkelaar Re-Vive is alvast bijzonder tevreden. “Re-Vive vindt het belangrijk om samen te werken met lokaal verankerde familiebedrijven die lokale tewerkstelling bevorderen. Een jong aannemersbedrijf dat een gesprekspartner is doorheen de bouwwerken en een hands-on mentaliteit heeft, is voor complexe bouwprocessen een must. In Vandenbussche vond Re-Vive een uitstekende partner.”

Het serviceteam Akko, een onderdeel van Vandenbussche bouwonderneming, dat ook na de oplevering en ingebruikname van gebouwen instaat, voor ontzorging,  assisteert de bouwheer in het waardebehoud van zijn investering.  Zo realiseerde Akko voor Volvo Group Logistics in Gent onlangs een uitbreiding van het restaurant met een bestaande capaciteit van 280 naar 430 plaatsen.

De uitbreiding gebeurde door het open maken van de bestaande gevel en een aanbouw in metaalstructuur. Het dak werd geplaatst in steeldeck, de volledige nieuwbouw afgewerkt in glasgevel en met screens per compartiment.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.