Nieuws Oost-Vlaanderen Vandenbussche voelt de hoogconjunctuur

Vandenbussche voelt de hoogconjunctuur

Vandenbussche voelt de hoogconjunctuur

AALTER – De hoogconjunctuur heeft zo zijn gevolgen. Door het verwerven van heel wat nieuwe en grote bouwprojecten, blijft het Aalterse Vandenbussche verder groeien. Gevolg: een zoektocht naar heel wat nieuwe medewerkers dient zich aan.

Vandenbussche, erkende klasse 8 aannemer voor de bouw en renovatie van bedrijven en residentiële gebouwen, is voornamelijk actief in Oost- en West-Vlaanderen. Momenteel stelt het bedrijf 120 medewerkers te werk. Recent verwierf Vandenbussche opnieuw heel wat nieuwe en grote bouwprojecten in deze beide provincies, zowel voor privé klanten als voor de overheid. Om de groei te ondersteunen gaat de onderneming nu asap op zoek naar vijftien nieuwe medewerkers, zowel arbeiders als bedienden. Er zijn openstaande vacatures voor bekisters, torenkraanbestuurders, senior projectleider, werkvoorbereider, werfleiders, aankoper, hoofd gebouwtechnieken en dergelijke meer.

Ondanks de grote groei en draagkracht blijft men bij Vandenbussche trouw aan de waarden en de attitude van een familiale onderneming. De kernwaarden van de onderneming zijn ondernemend, verantwoordelijk, enthousiast en respectvol. Elke medewerker bij Vandenbussche wordt verondersteld deze waarden dagdagelijks uit te dragen. Op de werf en op kantoor, met externen en onder collega’s. “Gezien de bouwprojecten voornamelijk gelegen zijn in Oost- en West-Vlaanderen en de kantoren in Aalter, is kiezen voor Vandenbussche, bewust kiezen voor filevrij werken”, aldus communicatieverantwoordelijke Eva Vandenberghe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.