Nieuws Oost-Vlaanderen Vandenbussche zet schouders onder woonzorgcentra

Vandenbussche zet schouders onder woonzorgcentra

Vandenbussche zet schouders onder woonzorgcentra

AALTER – Vandenbussche heeft voor het woon- en zorgcentrum Vincenthof in Oostakker een vervangingsnieuwbouw gerealiseerd en voor een flinke uitbreiding gezorgd. In Oudenaarde bij WZC Heilig Hart zal de bouwonderneming uit Aalter een volledige nieuwbouw opzetten.

Een vervangingsnieuwbouw voor de grootkeuken en administratie en een uitbreiding van het bestaande woonzorgcentrum. Zo luidde de opdracht voor Vandenbussche bij het woon- en zorgcentrum Vincenthof in Oostakker. Dankzij een goede samenwerking tussen de verschillende partners werd het project snel en correct uitgevoerd.

“Naast de opdrachtgever en aannemer zaten ook wekelijks AMV Architecten, Stedec als studiebureau stabiliteit en De Klerck Engineering als studiebureau technieken rond de tafel”, zegt Marc Lataire, algemeen directeur bji het WZC. “Er werd echt samengewerkt en iedereen. Door de correcte communicatie en pro-activiteit van de project- en werfleider stonden we niet voor verrassingen en konden we binnen de voorziene bouwtijd open gaan.”

Nieuwbouwproject in Oudenaarde

Eind vorige maand kreeg Vandenbussche ook nog een nieuwbouwproject toegekregen voor een ander woonzorgcentrum. De bouwonderneming zal voor Heilig Hart in Oudenaarde een woonzorgcentrum met 60 zorgkamers, 30 erkende assistentiewoningen, gemeenschappelijke ruimtes, een cafetaria, grootkeuken en ondergrondse parking optrekken.

Vandenbussche neemt daarbij het volledige bouwproject voor haar rekening en staat mee in voor het ontwerp en de optimalisatie van het project in bouwteam. De oplevering van het project is voorzien voor begin 2020.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.