Nieuws Oost-Vlaanderen Vastgoedmakelaar organiseert voor tweede jaar op rij ludieke badeendjeswedstrijd

Vastgoedmakelaar organiseert voor tweede jaar op rij ludieke badeendjeswedstrijd

Vastgoedmakelaar organiseert voor tweede jaar op rij ludieke badeendjeswedstrijd

GENT – Nu onze bubbel weer wat groter mag en we met vrienden en familie gezellig in onze tuin mogen vertoeven, lanceert Hillewaere Vastgoed voor het tweede jaar op rij een Lucky Duck-wedstrijd . Een ludieke wedstrijd waarbij je tijdens een virtueel 3D-huisbezoek op zoek moet gaan naar badeendjes en zo een mooie zomerprijs kan winnen. “De winnaar krijg een heus tuinfeest cadeau, met alles erop en eraan en bovendien helemaal coronaproof”, klinkt het.

Dankzij de succesvolle vaccinatiecampagne winnen we met mondjesmaat onze vrijheid terug. En geen betere manier om verloren tijd met familie en vrienden in te halen dan met een gezellig tuinfeest, zo vinden ze bij Hillewaere Vastgoed. Daarom pakt de makelaar uit met een ludieke wedstrijd waarmee je een privé tuinfeest kan winnen.

Roel Druyts, CEO Hillewaere Groep: “Nu de buitenbubbel weer wat groter kan en je al eens gezellig kan samenkomen met vrienden, familie en buren, lijkt het ons wel fijn om huizenjagers te verwennen met een gezellig tuinfeest. En dat volledig coronaproof georganiseerd, dankzij onze samenwerking met Five Productions.”

Om de campagne  extra in de kijker te zetten, staat ‘Lucky Duck’, de levensgrote knalgele Hillewaere badeend, voor het tweede jaar op rij te pronken aan het hoofdkantoor van Hillewaere Vastgoed aan de Parklaan in Turnhout. Maar ook de andere kantoren in provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg krijgen, net zoals vorig jaar, een leuk uithangbord in thema.

Spelregels

Alle woningen die Hillewaere Vastgoed momenteel in portefeuille heeft, kan je in 3D virtueel bezoeken via de daartoe bestemde knop. Deze zomer zitten in één van die  woningen vijf badeendjes verstopt. Achter die eendjes zit telkens een vraag verscholen. Telkens je een vraag correct beantwoordt, gebruik je daarvan één letter om het codewoord te kraken. Degene die het codewoord correct invult op het wedstrijdformulier én het antwoord op de schiftingsvraag het dichtste benadert, is de winnaar.

“De virtuele 3D-huisbezoeken zijn al enkele jaren ons handelsmerk. Vele huizenjagers maken er handig gebruik van om een eerste keer echt door een woning te wandelen en zo heel wat tijd te besparen. Het gebeurt zelfs af en toe dat zo’n 3D-bezoek al volstaat om een bod uit te brengen op een pand. Om alle huizenjagers deze zomer een nog leuker virtueel bezoek te bezorgen, verstoppen we nu vijf badeendjes in één van de panden. Wie ze vindt, maakt kans op een fantastische prijs”, aldus nog Druyts.

Wie wil kans maken op het tuinfeest kan nog tot en met 15 augustus 2021 om 17u deelnemen aan de wedstrijd via deze link: https://bit.ly/3wFuMSj. Het tuinfeest zelf zal plaatsvinden op een datum naar keuze in september of oktober 2021.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.