Nieuws Oost-Vlaanderen Veel vacatures in de Gentse industrie

Veel vacatures in de Gentse industrie

Veel vacatures in de Gentse industrie

AAEAAQAAAAAAAAQ7AAAAJDVjOTBiNjQ3LTAzMjUtNDY3Yy04YzI0LTA0MDgzMDY1NTMyMQOntwerp- en adviesbureau Arcadis versterkt zijn team in de wijde omgeving van Gent. In de industrie, en dan vooral in de energiesector en de maakindustrie, is er vraag naar meer capaciteit.

Wim Waterschoot (foto), directeur human resources bij Arcadis: “We stellen vast dat de vraag naar technische profielen in de industriële sector stijgt. Om de behoeften van dit marktsegment in te vullen, zijn we druk in de weer om de juiste mensen aan te werven. Er is eigenlijk echt werk te over.”

Concreet is Arcadis onder meer op zoek naar ingenieurs elektriciteit, piping, HVAC en maintenance. Maar er zijn ook vacatures voor niet-ingenieurs, bijvoorbeeld administratieve medewerkers. Daarnaast zijn er ook heel wat opportuniteiten in de gebieden openbare infrastructuur en milieu. Het gaat met name om kandidaten die al enkele jaren ervaring kunnen voorleggen.

Arcadis is in Gent onder andere bekend voor het project van de aanpassing van de R4, met als pronkstuk de opvallende brug over de Ringvaart. Daarnaast heeft het ontwerp- en adviesbureau consultancy geleverd over mogelijkheden voor circulaire economie in de haven, en was het enkele jaren geleden betrokken bij de heraanleg van de Kortrijksesteenweg tussen de stationsbuurt en de kleine ring (R40).

“Kandidaten met de juiste achtergrond en een passie voor projectwerk zullen hun hartje kunnen ophalen bij Arcadis”, gaat Wim Waterschoot verder. “Elke dag dienen zich nieuwe uitdagingen aan, en de vele vragen van klanten vertalen zich in een afwisselend takenpakket.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.