Foto: Tentmoment Foto: Tentmoment

Veldeman neemt Maldegemse Tentmoment over

De Breese tentenbouwer Veldeman Group heeft in Maldegem verhuurbedrijf Tentmoment overgenomen. Tentmoment zal zijn activiteiten als een zelfstandige entiteit blijven behartigen. De vorige eigenaars blijven aan boord, maar de merknaam zal evenwel geleidelijk overgaan in Veldeman.

Het Limburgse Veldeman Group bouwde de afgelopen decennia een straffe reputatie op nationaal en internationaal niveau. Hun verhuuroperaties kennen vandaag letterlijk geen grenzen meer met projecten over diverse landen in Europa tot zelfs Zuid-Amerika. Om de Belgische connectie strategisch te versterken, kwam Veldeman Group tot een akkoord om het Oost-Vlaamse Tentmoment over te nemen.

Tentmoment zal zijn activiteiten als zelfstandige entiteit de komende periode blijven behartigen. Vandaag bestaat het team uit een kleine tiental vaste werknemers. “We zochten naar een manier om de diensten & service van Tentmoment in de toekomst te verzekeren voor onze klanten. Dit lukt door de intensifiëring van de samenwerking met Veldeman. De continuïteit en eigenheid van Tentmoment kan via de samenwerking met Veldeman in de toekomst behouden blijven", zegt zaakvoerder van Tentmoment Peter de Vreeze,

Recent merkten beide partijen een stijging in verhuur van tijdelijke opslag- en stockagetenten, alsook de toename van het aantal grote evenementen. “De vertegenwoordiging van Tentmoment in Oost- en West-Vlaanderen, met nabijheid richting industriezones in Noord-Frankrijk is een eerste stap in onze geografische uitbreiding”, vertelt Andy Moors, CEO van Veldeman Group. Tentmoment kan op die manier dienen als betrouwbare uitvalbasis in de regio.