Nieuws Oost-Vlaanderen Veneco neemt intrek in nieuw kantoorgebouw

Veneco neemt intrek in nieuw kantoorgebouw

Veneco neemt intrek in nieuw kantoorgebouw

Veneco1Op vrijdag  10 juni opende Veneco officieel zijn nieuwe kantoorgebouw in Destelbergen. Veneco is een intergemeentelijke vereniging die werkt voor 25 gemeenten rond Gent, met name in de oostrand van de Arteveldestad, maar ook in het Meetjesland en de Leie- en Scheldestreek.

Veneco is volop bezig met het uitbreiden van zijn kerntaken rond gemeentelijke dienstverlening en stimuleert de intergemeentelijke samenwerking op een manier die aansluit bij de huidige maatschappelijke realiteit.

“Onze vernieuwde aanpak wordt ook vertaald in een nieuw kantoorgebouw in Destelbergen”, legt de enkele maanden geleden aangetreden algemeen directeur Sofie Vandelannoote uit. “We blijven echter inzetten op bedrijven en economische ontwikkeling, stedenbouw en ruimtelijke ordening en wonen. Daarnaast focussen op we reconversie en de herbestemming van oude panden en sites.”

Nieuwe accenten worden gelegd naar onder meer intelligente woonprojecten, verdichtingsprojecten, kernvernieuwing en ontwikkeling van duurzame bedrijventerreinen.

Het nieuwe kantoorgebouw voor de zeventien medewerkers van Veneco ligt in de bedrijvenzone “Panhuis” die ook door Veneco werd gerealiseerd.   Het laagenergiegebouw is een visitekaartje en versterkt de corporate identity van de vernieuwde intercommunale.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.