Nieuws Oost-Vlaanderen Verolift krijgt prijs "Dag van de medewerker"

Verolift krijgt prijs "Dag van de medewerker"

Verolift krijgt prijs "Dag van de medewerker"

foto%20crafterDe derde donderdag van april is traditioneel ‘secretaressedag’. Voor het eerst werd het dit jaar de “Dag van de medewerker”, omdat uiteraard niet alleen de management assistente, zoals de secretaresse tegenwoordig heet, maar alle medewerkers het verschil maken.

Goede en gemotiveerde medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming. UNIZO ging op 16 april op zoek naar originele acties en ideeën om medewerkers te waarderen en te bedanken. Elk bedrijf kon op 16 april een teamactie posten op Facebook.com/dagvandemedewerker of op Twitter met #dagvdmedewerker of via een mail naar Unizo.   Of het nu ging om een waardering voor 1, 10 of 50 medewerkers, het maakte allemaal geen verschil uit. UNIZO wilde gewoon dat zoveel mogelijk bedrijven via die posts of berichten ook andere ondernemingen op een originele en inspirerende manier aanzetten tot het uitdrukken van hun waardering.

De winnaar is nu bekend. Het gaat om de firma Verolift uit Zwijnaarde, die geleid wordt door Francis Verrone en die totaaloplossingen biedt in lifttechniek. “Op 3 april vierden we met ons Verolifteam Pasen en de inzet van het paasbouwverlof met een bezoek van de Paashaas.”, zegt Lien De Ridder. “We maakten een knappe foto van ons team. Ik heb die dan gepost op op de Facebook-pagina van ‘Dag van de Medewerker’ en vermeldde welke ‘kleine’ activiteiten we organiseren om een echt en hecht Veroliftteam te zijn.”

“Uiteraard is ons team in de wolken”, zegt Francis Verrone. “Op 22 mei worden we als winnaar gehuldigd en we ontvangen leuke prijzen: dankzij IdeeFiks een startbudget van 1.000 euro voor de organisatie van een familie-event, dankzij ADMR HR Services en Jobkanaal een budget van 2.000 euro voor hr-advies bij ADMB en een professionele groepsfoto van ons team.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.