Nieuws Oost-Vlaanderen Veronique De Kock, Kürt Rogiers, Celine Van Ouytsel en Kelly Pfaff defileren op virtuele modeshow

Veronique De Kock, Kürt Rogiers, Celine Van Ouytsel en Kelly Pfaff defileren op virtuele modeshow

Veronique De Kock, Kürt Rogiers, Celine Van Ouytsel en Kelly Pfaff defileren op virtuele modeshow

OUDENAARDE – De handelaarsvereniging Oudenaarde Winkelstad organiseert een coronaveilige modeshow met op de catwalk tal van bekende Vlamingen. Het gaat om een virtuele show, die vanaf 18 maart om 19 uur te bekijken is op het Youtube-kanaal van Beleef Oudenaarde. De modeshow is georganiseerd door Oudenaarde Winkelstad vzw in samenwerking met de stad Oudenaarde en plaatselijke ondernemers.

Maar liefst 37 handelaars showen hun nieuwe lente/zomer collectie tijdens de modeshow van Oudenaarde Winkelstad. Ook het begeleidingscentrum voor mensen met een beperking Heuvelheem showt zijn zelfgemaakte gerecycleerde collectie.

Niemand minder dan Viktor Verhulst zal het geheel vlotjes aan elkaar praten. Maar ook op de catwalk zelf niets dan bekende gezichten. Zo zetten onder anderen Kürt Rogiers, Veronique De Kock, Ann Van Elsen, Kelly Pfaff, Henny Seroeyen, Jill de Greef, Jarne Baele, Celine van Ouytsel, An-Katrien Casselman en Chloé Vandenbussche hun beste beentje voor.

Horeca ondersteunen

“We willen niet alleen de winkeliers en onze mooie stad in de kijker zetten. We moedigen mensen ook aan om bij het bekijken van deze show iets lekkers af te halen bij onze lokale horecaondernemer”, zegt Sandra Huyskens, Centrummanager van de Stad Oudenaarde.

Wedstrijd

Oudenaarde Winkelstad heeft aan de show ook een wedstrijd gekoppeld. Wie naar de show kijkt, maakt kans op 1 van de 5 goodiebags vol met leuke attenties en cadeaubonnen van de lokale handel en horeca.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.