Nieuws Oost-Vlaanderen Vijfde overname op vijf jaar tijd voor ambitieuze Heftig

Vijfde overname op vijf jaar tijd voor ambitieuze Heftig

Vijfde overname op vijf jaar tijd voor ambitieuze Heftig

GENT – Heftig groeide sterk de afgelopen vijf jaar. Het online platform voor bedrijven en organisaties die makkelijk zelf hun eigen website willen maken en beheren, breidt zijn klantenbestand sterk uit na de overname van 2trees uit Beernem. Het is de vijfde overname voor Heftig na Acoma, Websites voor Kmo’s, Vizion design en Netcode.

De overname betekent meteen meer mogelijkheden voor het Website-as-a-Service bedrijf met kantoren in Gent en Brugge. Want hoe meer klanten, hoe meer feedback, hoe meer het Heftig platform uitbreidt en verbetert. Denk aan meer designs, functionaliteiten en integraties. Goed nieuws dus voor alle klanten met een Heftig website.

Overname 2 Trees

Webbureau 2 Trees uit Beernem bouwde 10 jaar lang websites en webshops voor verschillende KMO’s. Maar de technologie evolueert snel. De online wereld wordt een breed gebied waarin je je moet specialiseren en om zijn klanten de beste service te blijven bieden, besloot 2 trees zijn klanten over te dragen aan Heftig. Ann Demeyer van 2trees getuigt: “Omdat het Heftig platform continu updates uitvoert, ben ik zeker dat de websites van mijn klanten in goede handen zijn. Dat was een belangrijke vereiste. De gedrevenheid en professionaliteit van het team overtuigde dat Heftig de geschikte partner is voor mijn klanten.”

Website van de toekomst

“Een op maat gemaakte website op maat laten bouwen is niet vanzelfsprekend voor de eenmanszaken, vzw’s, freelancers en kleine KMO’s. Het is daarenboven niet betaalbaar”, zegt Cedric Spillebeen van Heftig. “Ons gebruiksvriendelijk website-platform wordt voortdurend verder ontwikkeld, waardoor de website op elk moment up-to-date is en dus nooit veroudert.”

Snelgroeiend Website-as-a-Service bedrijf

Heftig, opgericht in 2013, lanceerde al meer dan 450 websites. Het Website-as-a-Service bedrijf groeit snel via overnames en kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen die handig gebruik maken van het website platform. Klanten kunnen makkelijk en snel een gebruiksvriendelijke en performante website maken, online zetten en ermee scoren, zonder enige technische kennis, met ondersteuning van experts.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.